arczi123 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam kolegów czy ktos ma kija na tym blanku czy ktoś może opisać pracę,jakie przynety najlepiej obsługuje,jakie ma ugięcie jak ktos by chciał to moze kilka zdjec z ugięcia wstawic. Chcialem zrobic sobie kija na okonie na tym blanku przynety małe gumki na główkach max 3g.Z góry dziekuje za opinie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wędki nie mam (blankiem a raczej "blaneczkiem" się bawiłem), bo to nie moja bajka. Jeżeli lubisz takie łowy ,to jest to coś czego szukasz - prawdziwy "plemnikowiec". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 "plemnikowiec" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ugięcie, praca.. Całkiem fajnie się prezentuje https://www.youtube.com/watch?v=_X5IzY3xGXA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi123 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kolego widziałem ten filmik ładnie pracuj kijek pod rybą,a teraz szukam ludzi co maja wedki na tym blanku i jak im sie łapie rybki na taki delikatny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A mnie diabli biorą, ze nasz rynek jest tak ubogi w porównaniu z Rosją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi