FidoAngel Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) A tak sobie popatrzyłem na tę zakładkę i wygląda na to, że jesteśmy wyalienowanymi bytami internetowymi.Całymi miesiącami żadnych wpisów, a jak ktoś coś zaproponuje to zupełny brak odzewu. Czy zupełnie ten dział nie ma sensu?Może źle to działa bo nie dopisuje się do listy "wyświetl nową zawartość" a może jest niepotrzebne bo nikt z tego nie korzysta?Czy może taki znak czasów ? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Z boku w boksie już jest. Hmmm zobaczę co się da zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Z boku w boksie już jest. Hmmm zobaczę co się da zrobić.Oczywiście nie narzucam się, bo i nie czuję się w pozycji, aby być sprawcą tego co ma się zmienić na forum jednak uważam po prostu, że to byłoby z korzyścią dla wszystkich.Może niech inni też się wypowiedzą co o tym myślą. Zastanawiam się czy nie wrzucić swoich ostatnich 2 postów do działu nowe pomysły, aby więcej osób to odczytało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wiesz jak bym wprowadzał wszystkie wasze pomysły. Problem jest jeden - j.pl to moje hobby na które zgodnie z priorytetami przydzielam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FidoAngel
A tak sobie popatrzyłem na tę zakładkę i wygląda na to, że jesteśmy wyalienowanymi bytami internetowymi.
Całymi miesiącami żadnych wpisów, a jak ktoś coś zaproponuje to zupełny brak odzewu. Czy zupełnie ten dział nie ma sensu?
Może źle to działa bo nie dopisuje się do listy "wyświetl nową zawartość" a może jest niepotrzebne bo nikt z tego nie korzysta?
Czy może taki znak czasów
?
Edytowane przez FidoAngelOdnośnik do komentarza
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi