Pawelek55 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Już kilka razy brałem ostre i wytrzymałehttps://s.click.aliexpress.com/e/Zt6KsdL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 kiedyś kupowałem bardzo dobre i tanie kotwiczki Bushido Traper obecnie w necie za wiele ich nie ma a często koszty wysyłki przekraczają wartość zamówienia dlatego szukam po sklepach czegoś innego i ciężko o dobre nie drogie kotwice bo te VMC tanie to chyba z cyny są robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Kup sobie vmc wzmacniane,są niewiele droższe, a o niebo lepsze. Napisz do Piotrka, @esox 1972 on ma w dobrej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Mateusz, podjedz do mnie, zobaczysz sobie przyzwoity chinski towar... a jak pojedyncze sztuki, to moge cos odstapic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Poleci ktoś jakieś sprawdzone kotwiczki do woblerow boleniowych i sandaczowych ? Nie koniecznie chciałbym przesadzać z "mocą " i na zapas kupować nie potrzebnie wzmacnianych na wieloryba. Chodzi o normalne kotwiczki nie przesadnie grube ale żeby wytrzymały rybę powiedzmy 80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 kup na Ali kotwiczki FTK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Te też są niezłe: https://www.wlure.com/products/fishing-lures-accessories-treble-hooks-cutting-blade-forged-fh31hp30-30-hooks-per-pack?variant=31545142968438 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Te też są niezłe: https://www.wlure.com/products/fishing-lures-accessories-treble-hooks-cutting-blade-forged-fh31hp30-30-hooks-per-pack?variant=31545142968438Również polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Mam u siebie w ofercie chińczyki , wzmacniane, mocne, dużo lepiej wykonane niż te z linku. Jutro podrzucę zdjęcie do tematu albo napisz na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Poda ktoś linka dobrych i w miare tanich kotwiczek do woblerów 5cm i obrotowek 0-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalosix Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Panowie, odświeżam temat. Czy coś się pojawiło nowego na rynku budżetowego? Interesują mnie kotwiczki w rozmiarach 6-8-10 do testowych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Panowie, odświeżam temat. Czy coś się pojawiło nowego na rynku budżetowego? Interesują mnie kotwiczki w rozmiarach 6-8-10 do testowych przynętDużo potrzebujesz ? Mam budżetowe w tych rozmiarach. Gdybyś był zainteresowany zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Potrzebuję kotwiczki do większych woblerów i blach - głównie szczupakowy i boleniowych.Czytałem że FTK mają ostatnio problemy jakościowe.Co innego jest warte uwagi. Nie koniecznie ccc ale też nie koniecznie w cenie Owner"ow z polskiej dystrybucji. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Panowie, odświeżam temat. Czy coś się pojawiło nowego na rynku budżetowego? Interesują mnie kotwiczki w rozmiarach 6-8-10 do testowych przynętZobacz jmc, po wtopach z Ali miło mnie zaskoczyła jakość. Na razie dają radę zobaczymy z czasem. I cena nie zabija. Myślę że jak potrzebujesz większą ilość można spytać u dystrybutora. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 @gregors Zamówiłem na próbę po paczce z rozmiaru. Akurat Zadzior przy likwidacji ma je w cenie niewiele wyższej jak "dobre" kotwice z Ali. Tak że po testuje co to i jak się będą sprawować. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi