platynowłosy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam PanowieMam prośbę, w szczególności do tych, którzy mieszkają w Dublinie Znajomy, nie wędkarz, będzie tam.Poproszę o adresy dobrych sklepów wędkarskich.PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie ma dobrych (duży wybór i niedrogo) sklepów wędkarskich w Ire (przynajmniej w mojej okolicy...).Wszystko kupuję w sklepach internetowych i na ebayu (UK). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 nie pamietam adrerow, znaldziesz w google - jeden ze zdecydowanie najlepszym wyborem to Southside angling a drugi nowy sklep o nazwie hunting albo hunters miesci sie w tallaght kolo lidla i woodiesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Panowie, dziękuję. Przekazuję namiary.PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek78 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Southside angling na cork street to chyba jeden z lepszych w Dublinie. A co dokładnie go interesuje ? http://www.southsideangling.ie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Southside angling na cork street to chyba jeden z lepszych w Dublinie. A co dokładnie go interesuje ? http://www.southsideangling.ie/Cześć Wojtek Informację przekazałem, dzięki.Chciałem by dowiedział się czy jest Rapala Weedless Shad, w jakiej cenie itd. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi