pitt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 wracajac do niesamowicie waznego tematu i samego meritum (zamknietego watku) chcialbym nawiazac do przepisu slawka i podpowiedziec ... pomimo, ze mario nam zabawe popsul ... hmmm hm hm ... eh mario @slawek sobolewskizamiast pomidorow dodaj sera feta, pokrojonego w gruba kostke i sporo swiezego czosnku, taka wersja wymiata, uwierz mi, niejedna dama nie wie co po takiej kolacji zrobic z garderoba 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Szuka po kieszeniach miętówki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A gdzie ten przepis, bo w sumie nie wiem co jutro na obiad zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 widziales kiedys bielizne z kieszeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie tylko z kieszeniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) No w końcu powrócił... Robią robią. Dziś pozyskiwałem ale niestety muszę się przyznać, nie było C&R. Kij of course z pracowni i wobler hand made! Ps. Czosnek i to w sporej porcji gości w mym daniu a jakże! Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Sławek.Sobolewski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) . Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Pitt, Nie sciemniaj z babami tylko napisz czy krewetki z takiego spagetti beda dobre na sandacze z gruntu bo to najwazniejsze Mario byl za szybki, juz wysylalem posta na 6 strone ale zablokowal Ubawilem sie jak malo kiedy Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 wracajac do niesamowicie waznego tematu i samego meritum (zamknietego watku) chcialbym nawiazac do przepisu slawka i podpowiedziec ... pomimo, ze mario nam zabawe popsul ... hmmm hm hm ... eh mario @slawek sobolewskizamiast pomidorow dodaj sera feta, pokrojonego w gruba kostke i sporo swiezego czosnku, taka wersja wymiata, uwierz mi, niejedna dama nie wie co po takiej kolacji zrobic z garderobaPiotr dawaj przepis na priv bo mam pewne plany na weekend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 jezeli kij z pracowni i wobler hendmejd to jakos zdzierze ale jak takie wstawisz gdzies indziej na forum to ... to juz sie z toba nie podziele tajnikami kuchni rozbieranej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Pittu, co mi tam jakieś baby... Lepiej podaj jakiś przepis żebym ja nie wiedział co zrobić z łapami po kolacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Piotr dawaj przepis na priv bo mam pewne plany na weekend. podam ci na tajnym forum VIP, OK? priw mi wysiadl, bo dostalem 360 zapytan o ten przepis 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A jakbym tak przemycił dyskretnie wątek o wędkach to też zamkną nam wątek krewetkowy? Bo w zasadzie gdzieś, kiedyś widziałem jak łowią krewetki na wędki.. hmm chyba te sant krua panfisz czy cuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Ciesze sie, ze temat powrocil. Bede mogl sie uczyc od najlepszych Afera krewetkowa : D Edytowane 3 Grudnia 2014 przez madmatt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A jakbym tak przemycił dyskretnie wątek o wędkach to też zamkną nam wątek krewetkowy? Bo w zasadzie gdzieś, kiedyś widziałem jak łowią krewetki na wędki.. hmm chyba te sant krua panfisz czy cuś Ososie lowia w jukeju, przy krewetce kazde, najlepsze hendmejd do d..y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jeszcze ze dwa, trzy wątki na temat wędek i uzbiera mi się całkiem przyjemny notesik z przepisami na zimę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Pitt, to na żony też działa, czy tylko na lewiźnie ? Bo nie wiem, w którą stronę mam skręcić spod sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Takie tam wysublimowane społecznie i kulturalnie, grupowo w ciszy i spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 [quote name="pitt" post="1563387" timestamp=zamiast pomidorow dodaj sera feta, pokrojonego w gruba kostke i sporo swiezego czosnku, taka wersja wymiata, uwierz mi, niejedna dama nie wie co po takiej kolacji zrobic z garderoba Jesli ktos lubi hmmm ostrzej to proponuje zamiast fety gorgonzole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 .... dobre, jak pomimo zapachu kobieta nie ucieknie to znaczy, że jej naprawdę zależy .... teścik taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A jakbym tak przemycił dyskretnie wątek o wędkach to też zamkną nam wątek krewetkowy? Bo w zasadzie gdzieś, kiedyś widziałem jak łowią krewetki na wędki.. hmm chyba te sant krua panfisz czy cuś ja tez i jestem pewien, ze to byl wlasnie pan fisz Pitt, to na żony też działa, czy tylko na lewiźnie ? Bo nie wiem, w którą stronę mam skręcić spod sklepu nie wiem, nie jestem lewakiem ale podobno zony przestaja byc aseksualne .... dobre, jak pomimo zapachu kobieta nie ucieknie to znaczy, że jej naprawdę zależy .... teścik taki nie ucieknie, bo po drugie sama bedzie spozywac to taki chlyt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Temat nam sie rozjechal.. Slawek - duzo tego szpinaku jak cos? Pytam, bo zona i corka lubia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 kilka garści młodych liści, można więcej niż mniej, kurczy się jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Podziekowal W weekend bede walczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Chyba trzeba do czytania forum wrócić, takie piękne przepisy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi