Skocz do zawartości

Krewety w spaghetti - robia czy nie?

pitt

Rekomendowane odpowiedzi

wracajac do niesamowicie waznego tematu i samego meritum (zamknietego watku) chcialbym nawiazac do przepisu slawka i podpowiedziec ... pomimo, ze mario nam zabawe popsul ... hmmm hm hm ... eh mario :P

@slawek sobolewski

zamiast pomidorow dodaj sera feta, pokrojonego w gruba kostke i sporo swiezego czosnku, taka wersja wymiata, uwierz mi, niejedna dama nie wie co po takiej kolacji zrobic z garderoba

• Like 8

No w końcu powrócił...

Robią robią. Dziś pozyskiwałem ale niestety muszę się przyznać, nie było C&R. Kij of course z pracowni i wobler hand made!

15319795653_edc63f430e_z.jpg

Ps. Czosnek i to w sporej porcji gości w mym daniu a jakże!

Edytowane przez Sławek.Sobolewski
  • Like 2

wracajac do niesamowicie waznego tematu i samego meritum (zamknietego watku) chcialbym nawiazac do przepisu slawka i podpowiedziec ... pomimo, ze mario nam zabawe popsul ... hmmm hm hm ... eh mario :P

@slawek sobolewski

zamiast pomidorow dodaj sera feta, pokrojonego w gruba kostke i sporo swiezego czosnku, taka wersja wymiata, uwierz mi, niejedna dama nie wie co po takiej kolacji zrobic z garderoba

Piotr dawaj przepis na priv bo mam pewne plany na weekend.

:)

• Like 1

A jakbym tak przemycił dyskretnie wątek o wędkach to też zamkną nam wątek krewetkowy? Bo w zasadzie gdzieś, kiedyś widziałem jak łowią krewetki na wędki.. hmm chyba te sant krua panfisz czy cuś :D

• Like 2

[quote name="pitt" post="1563387" timestamp=

Jesli ktos lubi hmmm ostrzej to proponuje zamiast fety gorgonzole :)

A jakbym tak przemycił dyskretnie wątek o wędkach to też zamkną nam wątek krewetkowy? Bo w zasadzie gdzieś, kiedyś widziałem jak łowią krewetki na wędki.. hmm chyba te sant krua panfisz czy cuś :D

ja tez i jestem pewien, ze to byl wlasnie pan fisz

Pitt, to na żony też działa, czy tylko na lewiźnie ? ;) Bo nie wiem, w którą stronę mam skręcić spod sklepu ;)

nie wiem, nie jestem lewakiem ale podobno zony przestaja byc aseksualne :P

.... dobre, jak pomimo zapachu kobieta nie ucieknie to znaczy, że jej naprawdę zależy ;)    .... teścik taki

nie ucieknie, bo po drugie sama bedzie spozywac :)  to taki chlyt ;)

• Like 3