GARBUS098 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie wierzę by ktoś, kto ma kasę na Twin Powera oglądał zieloną zabawkę od Mistralla, chyba że nie ma takiej kasy i pisze głupoty.Ale jeśli ma to moze kupić 10 szt. Mistralla Amundsona 2000 - całkiem fajny kołowrotek a 10 szt. starczy na długo :DPan to pewnie ma doświadczenie a łowi wędką i kołowrotkiem z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Garbus zlituj sie.To forum jest dla ludzi inteligentnych, nie zanizaj poziomu.Ochlon prosze cie i poszukaj w wyszukiwarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GARBUS098 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie wiem czy jest ktoś kto myśli na tym forum.Kołowrotek ryobi zauber ma dwa modele zauber i zauber cf w tamtej odpowiedzi napisałem zauber a tu zauber cf i z twin power tak samo może modeli nie pisałem ale można się domyślić.Więc lepiej się nie czepiajcie bo sami nie myślicie a do wszystkiego się czepiacie (wielcy inteligenci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 ai;lxgf cpiusuispbquirbbbbbpngciuphjmvhi9ashhrv-p,aca[wsijis (rece mi opadly i tak sie napisalo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 .... chciałem tu publicznie wszystkich przeprosić i posypać głowę popiołem .... pomyśleć, że jeszcze wczoraj pisałem, że nie ma głupich tematów, a "starzy" się czepiają .... mea culpa skruszony J. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A ja przyznaje się Panu, że jestem hejterem. Czas posypać głowę popiołem. Wyszło szydło z worka. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Takem czuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Patrze że niektórzy na tym forum to specjaliści a ukleja dla nich to wyczyn. Pan to pewnie ma doświadczenie a łowi wędką i kołowrotkiem z biedronki. Nie wiem czy jest ktoś kto myśli na tym forum.Kołowrotek ryobi zauber ma dwa modele zauber i zauber cf w tamtej odpowiedzi napisałem zauber a tu zauber cf i z twin power tak samo może modeli nie pisałem ale można się domyślić.Więc lepiej się nie czepiajcie bo sami nie myślicie a do wszystkiego się czepiacie (wielcy inteligenci). Szanowny Kolego, Jesteś tu nowy więc pewnie nie zdążyłeś zapoznać się z zasadami panującymi na forum, jak i z regulaminem, dlatego proszę przeczytaj to zanim zaczniesz pisać i tym bardziej kogoś obrażać: 1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano. 2. Na jerkbait.pl cenimy przede wszystkim jakość, a nie ilość. Zanim utworzysz nowy wątek na forum, opublikujesz zdjęcie czy udzielisz komuś odpowiedzi – przemyśl to co i jak chcesz zrobić (najpierw przeszukaj zasoby forum). Ilość postów nie świadczy o statusie Użytkownika. 3. Dzielimy się wiedzą co oznacza, że staramy się wypowiadać przede wszystkim na tematy merytoryczne. Nie powtarzaj cudzych opinii jako własnych. Pisz o własnych doświadczeniach albo podaj źródło informacji, którą zamieszczasz. 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”. 5. Przestrzegaj regulaminów obowiązujących na forum oraz zaleceń administratora lub moderatorów. Pamiętaj, że ostateczne interpretacje należą do nich. Wypowiedzi naruszające zasady mogą być usuwane a uporczywe naruszanie zasad obowiązujących na jerkbait.pl może oznaczać usunięcie z grona Użytkowników. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi