Gdzieś widziałem uchwyt do przeznaczony do transportu wędzisk zarówno złożonych jak i rozłożonych w autach typu kombi. Wyglądało to tak: dwie poprzeczki mocowane na przyssawki do szyb bocznych po sufitem pojazdu. Jedna z tyłu druga z przodu poprzecznie do osi wzdłużnej pojazdu. Do poprzeczek były skierowane w dół, bodaj cztery uchwyty, do wędek
Dla jasności dodaje,że NIE chodzi mi o uchwyty do wędzisk mocowane na zewnątrz auta często uzywane np. przez muszkarzy
Pytanie
Ugly
Gdzieś widziałem uchwyt do przeznaczony do transportu wędzisk zarówno złożonych jak i rozłożonych w autach typu kombi. Wyglądało to tak: dwie poprzeczki mocowane na przyssawki do szyb bocznych po sufitem pojazdu. Jedna z tyłu druga z przodu poprzecznie do osi wzdłużnej pojazdu. Do poprzeczek były skierowane w dół, bodaj cztery uchwyty, do wędek
Dla jasności dodaje,że NIE chodzi mi o uchwyty do wędzisk mocowane na zewnątrz auta często uzywane np. przez muszkarzy
Czy ktoś wie gdzie mogę takie coś znaleźć?
U.
Top użytkownicy dla tego pytania
4
4
3
3
Popularne dni
6 Lut
11
11 Paź
7
4 Gru
7
1 Wrz
5
Top użytkownicy dla tego pytania
milupa 4 odpowiedzi
makamba 4 odpowiedzi
Ugly 3 odpowiedzi
Kilobear 3 odpowiedzi
Popularne dni
6 Lut 2013
11 odpowiedzi
11 Paź 2009
7 odpowiedzi
4 Gru 2014
7 odpowiedzi
1 Wrz 2015
5 odpowiedzi
Popularne posty
gooral
to do belly super, do lodki juz pewny nie jestem - za duza szansa by wedki wylecialy na fali/zaczepione o cos... Co do wozenia w samochodzie to mam MZ lepszy patent: sciagam srodkowy zaglowek z tylu i
makamba
W sieci można znaleźć. http://www.profilnature.com/rateliers-porte-cannes/2534-paire-de-rateliers-porte-cannes.html Cena jest przesadzona. Można tez tak : I tak :
Kuba Standera
Drugi sposób jakby zdecydowanie jest mi bliższy
Opublikowane grafiki
63 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi