Skocz do zawartości
  • 0

Uchwyt na wędki mocowany wewnątrz auta do podsufitki.

Ugly

Pytanie

Gdzieś widziałem uchwyt do przeznaczony do transportu wędzisk zarówno złożonych jak i rozłożonych w autach typu kombi. Wyglądało to tak: dwie poprzeczki mocowane na przyssawki do szyb bocznych po sufitem pojazdu. Jedna z tyłu druga z przodu poprzecznie do osi wzdłużnej pojazdu. Do poprzeczek były skierowane w dół, bodaj cztery uchwyty, do wędek

Dla jasności dodaje,że NIE chodzi mi o uchwyty do wędzisk mocowane na zewnątrz auta często uzywane np. przez muszkarzy

Czy ktoś wie gdzie mogę takie coś znaleźć?

U.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam.Od jakiegoś czasu jeżdżę Mikrą  :P ,żeby było fajniej to z gazem :rolleyes:

Poszukuję inter packa dachowego,ale nie taki wielki.

Raczej wąski i długi na same wędki.Może ktoś coś?

Bagaż jeszcze upycham ale 3m.dwuskłady trochę gorzej :wacko:  :lol: .

Pozdrawiam.

• 0

Witam.

Lubię długie spinery (obecnie lowie na 3.6m oraz 3.3m) ten krótszy składa się na 2 części...

Do tej pory nie było to problemem ale od przyszłego sezonu zaczynam śmigać z pontonem, 30kg silnikiem na pace i psem.

Auto jest tylko na ryby wiec wymyśliłem sobie zaczepy na suficie niech sobie dzidy wiszą nad głową.

Macie jakieś pomysły co przykrecić? Myślałem nad rurą ale ja nigdy nie ściągam kolowrotków....

Coś co bym się otwieralo i zapinalo na szybko i po ciemku. :)

Proszę i jakieś pomysły.

• 0

Uzytkuje juz jakis czas.

Jest OK.

Nic nadzwyczajnego, ale swoje zadanie spełnia. Gotowe zestawy z multikami jeżdżą. Rzepy solidnie trzymają.

Gdyby cos sie z tym stalo, pewnie kupilbym jeszcze raz, bo w koncu kije jeżdżą bezpiecznie i nie boje sie ze corka wdepnie. Są wysoko i nikomu nie przeszkadzają.

• Like 1

• 0

Ja to mocuje tak, że wędka leży na pasach a nie jak na tych foto - pod nimi.

Paski na rzepy używam tylko w celu ich osadzenia - aby sie nie przesuwaly na bokii do przodu podczas hamowania....

Uwaga! Przed zakupem polecam sprawdzic czy będzie do czago przyczepić te pasy w samochodzie. W nowym samochodzie przy kierowcy nie mam tego uchwytu i lipa, cos bede kombinowac.