piotrrd Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Może miał ktoś i może coś powiedzieć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Hej.Mam i użytkuje około pięciu lat,wszystkie zamki dobre,nic się nie pruje,moczona co chwilę nie zawszę suszona przed kolejnym łowieniem itpGórne kieszenie trochę w środku poharatane bo często tam wrzucam przynęty luzem.Nosze w niej oprócz przynęt wszystkie graty potrzebne na rybach-wypełniona waży ponad trzy kilo a nieraz więcej bo często wrzucam do kieszeni na plecach cztery browarki zrobię zdjęcia to wrzucę. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez sw.RP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Super wielkie dzięki Kieszenie są na tyle "pakowne" ,że pomieszczą cztery pudelka z przynętami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Super wielkie dzięki Kieszenie są na tyle "pakowne" ,że pomieszczą cztery pudelka z przynętami ??Są pojemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kamizelka wyśmienita moja najlepsza , napakujesz rzeczy i nie czujesz zmęczenia kark nie boli ani plecy bardzo dobrze ją zrobili Chcę nawiązać do tematu Geoffa mam 2 rzeczy na sprzedaż wystawiłem na allegro jeśli ktoś zainteresowany to pisać lub dzwonić Spodnie jak i kurtka zupełnie nowe !!!cena przystępna Robię porządki a że trochę tych ubrań mam z Geoffa to te mogę odsprzedać Jestem tu nowy ale nie ma strachu na allegro mnie klienci znają co za tym idzie pozytywy mówią same za siebie Pozdrawiam .Zbyszek. http://allegro.pl/geoff-anderson-spodnie-urus-3-neoprene-xl-nowe-i4911758003.html http://allegro.pl/geoff-anderson-ws-3-l-zielona-nowa-okazja-i4911923701.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi