jani32 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam koledzy związku z tym ze noszę się z zakupem łódki mam pytanie , czy ktoś posiada i jak się sprawuje, jak jest wykonana, czy pokład się ugina i jak głębokie są schowki.Za odpowiedzi z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rgmm Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 http://www.nako.lublin.pl/atol.php#400producent pod Lublinem ,cena ok 3800 pln bez dodatków ,osobiście użytkuję taką trzeci sezon z silnikiem 6 hp ,prędkość max .na jeziorze ok 11 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 apioo Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 ABC 410 całkiem fajnie się prezentuje, szkoda, że nie ma płaskiej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 http://www.nako.lublin.pl/atol.php#400producent pod Lublinem ,cena ok 3800 pln bez dodatków ,osobiście użytkuję taką trzeci sezon z silnikiem 6 hp ,prędkość max .na jeziorze ok 11 km/h.W pojedynkę tylko tyle ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 http://www.nako.lublin.pl/atol.php#400producent pod Lublinem ,cena ok 3800 pln bez dodatków ,osobiście użytkuję taką trzeci sezon z silnikiem 6 hp ,prędkość max .na jeziorze ok 11 km/h.Jak widać to cięcie kosztów :- guma odbojowa zamiast na końcu mieć nakładkę z nierdzewki to mamy po dwie ohydnie wyglądające śruby - ławka ze sklejki. A wystarczyło ładnie ją laminatem obłożyć i już widok byłby przyjemniejszy dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ardziu Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Hej ponawiam zapytanie, czy ma ktoś ABC 410 i może pokazać??? Warszawa i okolice, ale jak coś to pojadę dalej. Do Goleniowa prawie 600 km więc szukam coś bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bywalec84 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Panowie a czy do semper 410 wejdzie jakiś zbiornik paliwa? albo do silver 405? Mam na myśli 12l o wymiarach 40x25x20 cm??? albo akumulator wejdzie do tylnej bakisty w tych łódkach? Ja się zastanawiam bo mam dwa silniki i teraz trzymać pod nogami i akumulator i silnik spalinowy to mega słabo....... a u mnie na wodach jest zakaz spaliny od 8 do 11 więc muszę najpierw pływac na spalinie potem na elektryku i znów od 11 na spalinie.. masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bywalec84 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 znalazłem jeszcze mniejszy 10l o wym poniżej: Nie wejdzie taki zbiornik do sempera czy do silver 405???Pojemność - 10L. Długość - 33cmSzerokość - 24,5cmWysokość - 13,5cm ( 17,5cm wraz z korkiem wlewowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Do Silvera wejdzie spokojnie i jeszcze sporo miejsca zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Zrealizowany nowy projekt, który dla skorupy ABC jest bez wątpienia wartością dodaną. Dzisiaj zmontowałem Ukraińska windę kotwicy STRONGER 35. Winda trochę przewymiarowana jak na tej wielkości skorupę, ale kupowałem ją perspektywicznie Montaż wymagał dorobienia kilku "dziur" w łódce, ale doszedłem do wniosku ze te kilka nie robi tej skorupie róznicy i tak ma ich od cholery. Winda z osprzętem dołożyła pona 30 kg masy na dziobie (aku 11+winda 9.5+ kotwica 9.2+ instalacja 1.5) co zrównoważyło masę na rufie, silnik 50 + zbiornik i paliwo 20 + sternik 85 (skromnie gdyby zona to przeczytała) Generalnie juz się cieszę na jesienne wyjazdy kiedy ręce marzły a palec nie chciał się zginać żeby przytrzymać plecionkę po wyciąganiu i opuszczaniu zmarznietej liny kotwicy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PerchJunky.bln Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam, tak jak obiecałem krótki raport po pierwszym sezonie. Jak już wspominałem łódka (ABC385) była zakupiona na początku roku 2018, a do wody wzuciłem łódkę w kwietniu 2018. Łódka była przez cały okres sezonu od 15. kwietnia do 15.01.2019 bez przerwy w wodzie. Łódka dobrze to zniosła, a lakier wyglada jak wyglądał tyle ze lekko kolor zbladł i pare muszli się przytuliło to łódki:) Pomimo to zdecydowałem się lekko przeszlifować spód i pomalować Antifoulingiem. Zobaczymy jak to się przez cały sezon sprawdzi. A łódka sama w sobie Ok. Nie wiele można oczekiwać za tą cenę. Gdzie nie gdzie lekko trzeszczy i podłoga w niektórych miejscach się poddaje. Ale na ryby mi w zupełności wystarcza. Jestem zadowolony i polecam. P.S. Kolor się zmieni na grafitowy jak farba dotknie wody 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robbertzam Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Byłem obejrzeć u producenta tą 410tke i całkiem nieźle sie prezentuje. Ma ktoś ten model? Ciekaw jestem ja to się zachowuje na wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valdi666 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 @robbertzamWitam ja mam 410 z silnikiem tohatsu 9,8km. Od roku , w dwie osoby z gratami wchodzi w ślizg plywa sie ja super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valdi666 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 nie moge edytowac posta i dla tego dalem pos pod postem abc410 z silnikiem tohatsu 9,8km ktora posiadam od roku. a tak się zachowuje na wodzie http://www.youtube.com/watch?v=2Kfe6sam9d0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 nie moge edytowac posta i dla tego dalem pos pod postem abc410 z silnikiem tohatsu 9,8km ktora posiadam od roku. na forum wedkaskie lodka marina.jpg a tak się zachowuje na wodzie http://www.youtube.com/watch?v=2Kfe6sam9d0Ładnie idzie na tych 9,8 KM we dwóch. Prędkość? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Chyba łyknę tą 410 może byc do niej silnik 25 hp ?Możesz zmierzyć bakistę z przodu ? Edytowane 21 Czerwca 2019 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Ile za gołą 410 abc? Edytowane 21 Czerwca 2019 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nord91 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Podpinam się pod pytanie Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 z 19 maja ogłoszenie https://www.olx.pl/oferta/lodz-lodka-wioslowa-wedkarska-motorowa-producent-kilku-modeli-abc-410-CID767-IDkF3Xg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elev Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Chciałbym posłuchać Waszej opini na temat takiego zestawu. Czy cena jest atrakcyjna i czy za zestaw i wszystkie wymienione w ogłoszeniu graty i gratisy można dać 15 do 16 tyś. Zakładając że wszystko jest sprawne i "bezwypadkowe". https://www.olx.pl/oferta/lodz-wedkarska-abc-385-z-2017-r-zestaw-CID767-IDApUwd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Chciałbym posłuchać Waszej opini na temat takiego zestawu. Czy cena jest atrakcyjna i czy za zestaw i wszystkie wymienione w ogłoszeniu graty i gratisy można dać 15 do 16 tyś. Zakładając że wszystko jest sprawne i "bezwypadkowe". https://www.olx.pl/oferta/lodz-wedkarska-abc-385-z-2017-r-zestaw-CID767-IDApUwd.htmlJak dla mnie bez sensu. Słaba łódka i echo, elektryk też mocno budżetowy. Za taką kwotę możesz celować w Wigry 355 albo Silver 410. Edytowane 22 Czerwca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robas Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Chciałbym posłuchać Waszej opini na temat takiego zestawu. Czy cena jest atrakcyjna i czy za zestaw i wszystkie wymienione w ogłoszeniu graty i gratisy można dać 15 do 16 tyś. Zakładając że wszystko jest sprawne i "bezwypadkowe". https://www.olx.pl/oferta/lodz-wedkarska-abc-385-z-2017-r-zestaw-CID767-IDApUwd.htmltu masz lepszy zestawhttps://www.olx.pl/oferta/lodz-wedkarska-motorowa-silnik-yamaha-13-5-hp-CID767-IDAf1ly.html#c3987741bb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valdi666 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Ładnie idzie na tych 9,8 KM we dwóch. Prędkość?W dwie osoby w ślizgu 32km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valdi666 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Chyba łyknę tą 410 może byc do niej silnik 25 hp ?Możesz zmierzyć bakistę z przodu ?Jutro sie postaram zmierzyć bakiste a jeśli chodzi o silnik to 25hp za duzy , pawęż jest max silnika 15hp a 9.8hp jest idealny poniewaz nie trzeba sternika i malo pali caly dzien zabawy(plywania) to max 3-4L spala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cft Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Zdjęcia SC 390 z dnia dzisiejszego.Wczoraj byłem oglądać wspomnianą łódkę i zrobiła na mnie ogromne wrażenie biorąc pod uwagę cenę 3200 gdzie w standardzie się otrzymuje:-małe relingi-odpływ wody z pokładu-4szt knag PCV-gniazda dulek-bakistę dziób/rufaOpcjonalnie można dobrać:-rolka kotwicy dziób/rufa 120zł/szt-knaga INOX 25zł/szt-platforma do opalania/wędkowania 100zł/szt-wyjście linii paliwowej z bakisty która bez problemu mieści 12l zbiornik 20zł/szt-gniazdo fotela ze statywem 250zł/szt +70zł/szt każde dodatkowe gniazdo-pokrowiec postojowy/transportowy 350zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) kolego cft gdzie znaleźć cennik lodzi silver? mógłbyś podesłać parę zdj twojego modelu? gdzieś tam szukamy dla kolegi jednostki pomysł padł na abc 410 lub Silverem Edytowane 19 Października 2019 przez IntruZ9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jani32
Witam koledzy związku z tym ze noszę się z zakupem łódki mam pytanie , czy ktoś posiada i jak się sprawuje, jak jest wykonana, czy pokład się ugina i jak głębokie są schowki.
Za odpowiedzi z góry dziękuję.
Top użytkownicy dla tego pytania
55
45
31
25
Popularne dni
5 Lip
15
29 Lut
13
25 Sie
12
19 Cze
11
Top użytkownicy dla tego pytania
Małkociniak 55 odpowiedzi
cubanomh 45 odpowiedzi
k.p.basik 31 odpowiedzi
danek 25 odpowiedzi
Popularne dni
5 Lip 2021
15 odpowiedzi
29 Lut 2020
13 odpowiedzi
25 Sie 2017
12 odpowiedzi
19 Cze 2020
11 odpowiedzi
Popularne posty
Zombero
Witam wszystkich. W zeszłym roku też zakupiłem takową łódkę z "drugiej ręki" Rozmieszczenie schowków mi odpowiada, trochę cienkawy laminat na rufie ale za tą kasę to fajna łajba zrobiłem trochę modyf
Małkociniak
Zrealizowany nowy projekt, który dla skorupy ABC jest bez wątpienia wartością dodaną. Dzisiaj zmontowałem Ukraińska windę kotwicy STRONGER 35. Winda trochę przewymiarowana jak na tej wielkości skorup
Gar4field
Laminat poliestrowo szklany z jakim mamy w większości do czynienia wiąże w sobie pewną ilość wody. W laminacie jest obecny glikol, kwas octowy i inna chemia, która naciąga wodą. Zjawisko to nosi nazwę
Opublikowane grafiki
597 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi