jani32 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam koledzy związku z tym ze noszę się z zakupem łódki mam pytanie , czy ktoś posiada i jak się sprawuje, jak jest wykonana, czy pokład się ugina i jak głębokie są schowki.Za odpowiedzi z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PerchJunky.bln Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 A co planujesz zostawiać tę skorupę cały rok na wodzie? Powiem tak................ lepiej nie bo UV i złe warunki atmosferyczne w bardzo szybkim tempie zdegradują tę łódkę, i tak ponad przeciętnie szybko się starzeje.No właśnie tak ????, mam wykupione miejsce na wodzie żeby nie wciągać jej za każdym razem na brzeg. Plan jest taki ze będzie stała 6-7 miesięcy w wodzie. No to ile jej dajesz w takich warunkach. 5 lat???? Za tą cenę nie można za dużo wymagać. Gdy by 5lat przetrwała można nowa kupić ????To co lepiej pomalować antifoulingiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Trudno doliczyć się odprysków w laminacie i wiele innych takich kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PerchJunky.bln Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zaryzykuje ????. Dodam zdięcja po sezonie jak to będzie wyglądało. Wtedy będę widział chociaż do jakiej wysokości będę musiał pomalować ????. Porządnie wtedy wyczyszczę, ześlifuje i pomaluje odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PerchJunky.bln Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witam, Po wycięciu 1,5cm po każdej stronie udało mi się włożyć mój karnister ????I tak wygląda moja nowa ABC385 ????Po pierwszej przejażdżce jestem bardzo zadowolony. Nic się nie ugina i nic nie wibruje. Wstawię za jakiś czas video na YouTube i podam linka..... PozdrawiamPiotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 No i fajnie oby służyła dłuuuuugo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PerchJunky.bln Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Witam, Dzisiaj pogoda pozwoliła mi na nagranie filmiku ????. Nagranie i pomiar został robiony z kamerką GoPro Hero 5. Aplikacja na komórce pokazała mi maksymalną prędkość 26km/h. Także myśle ze mierzona prędkość przez GoPro (22,5km/h) się jak naj bardziej zgadza. Łódka: ABC 385Silnik: Tohatsu MFS 6 CSS na pokładzie: - jedna osoba (90kg)- Dwie kotwice (9 i 14 kg)- 20L Paliwa PozdrawiamPiotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Test robiłeś siedząc na tylnej ławce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PerchJunky.bln Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Test robiłeś siedząc na tylnej ławce ? tak. Dokładnie tak jak widać pod koniec filmiku.... Pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez PerchJunky.bln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 tak. Dokładnie tak jak widać pod koniec filmiku.... PozdrawiamSpróbuj następnym razem usiąść na środkowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PerchJunky.bln Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Spróbuj następnym razem usiąść na środkowej . Wypróbuje muszę tylko kupić przedłużke żebym mógł sterować silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Wypróbuje muszę tylko kupić przedłużke żebym mógł sterować silnikiem.Spróbuj jeszcze wytrymować silnik, kolumna silnika bliżej rufy. Pływasz cały czas z uniesionym dziobem, po wejściu w ślizg łódka powinna ładnie położyć się na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PerchJunky.bln Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Spróbuj jeszcze wytrymować silnik, kolumna silnika bliżej rufy. Pływasz cały czas z uniesionym dziobem, po wejściu w ślizg łódka powinna ładnie położyć się na wodzie. Hej. Dzięki za radę. Wypróbuje w sobotę. Mam tylko jeszcze jedno oczko do przesunięcia w stronę rufy. Jeżdżę aktualnie na drugim. Ciekawe czy to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) I to jedno oczko wiele zmieni , tez mam na ostatnim. Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Małkociniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Witam, Po wycięciu 1,5cm po każdej stronie udało mi się włożyć mój karnister I tak wygląda moja nowa ABC385 Po pierwszej przejażdżce jestem bardzo zadowolony. Nic się nie ugina i nic nie wibruje. Wstawię za jakiś czas video na YouTube i podam linka..... PozdrawiamPiotrekPrzez tak umieszczoną miarkę straciłem ponad metrową rybę - bez zmierzenia. Lepiej dać miarkę na ławę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tryt Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Szerokość otworu bakisty w mojej łódce to 19.5 cm długość to 59.5 cm. A więc bez kombinowania marne szanse na wciśnięcie tam zbiornika.Jaka to łódka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Jaka to łódka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Dziekuje za odpowiedzi. mam zbiornik o takich wymiarach:długość 36,2cmszerkość 26,0cmwysokość 22,8cm PozdrawiamPiotr Witam wejdzie do tylnej bakisty tylko musisz podocinac ranty bakisty wtedy ci wejdzie bo ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tryt Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam, Dzisiaj pogoda pozwoliła mi na nagranie filmiku . Nagranie i pomiar został robiony z kamerką GoPro Hero 5. Aplikacja na komórce pokazała mi maksymalną prędkość 26km/h. Także myśle ze mierzona prędkość przez GoPro (22,5km/h) się jak naj bardziej zgadza. Łódka: ABC 385Silnik: Tohatsu MFS 6 CSS na pokładzie: - jedna osoba (90kg)- Dwie kotwice (9 i 14 kg)- 20L Paliwa PozdrawiamPiotrekSlicznie płynie . Mógłbyś podać wysokość pawęży w Twojej łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Bardzo ladnie tryt a tu masz jak plyne pod prad rzeka warta Odblokowany silnik na 15km.... Tez zaczynalem od 6 byla 9,9 teraz tohatsu 9,9 sport odblokowany na 15 i to jest to Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Bober18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tryt Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Dla mnie może ciut za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 za szybko mówisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fred88 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Mierzyłeś prędkość z tą 20stką? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Czerwca 2018 przez fred88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ramzesso Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 No! Pięknie "lata". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 solo 42kmh czyli katalogowa prędkość tego motora śruby nie zmieniałem, cztery łopaty.we 2 osoby już nie jest taki mustang, ale też fajnie płynie 40kmh.we 3 nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 żeby qrła w tych łódkach było więcej materiału, one tak szybko się starzeją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jani32
Witam koledzy związku z tym ze noszę się z zakupem łódki mam pytanie , czy ktoś posiada i jak się sprawuje, jak jest wykonana, czy pokład się ugina i jak głębokie są schowki.
Za odpowiedzi z góry dziękuję.
Top użytkownicy dla tego pytania
55
45
31
25
Popularne dni
5 Lip
15
29 Lut
13
25 Sie
12
19 Cze
11
Top użytkownicy dla tego pytania
Małkociniak 55 odpowiedzi
cubanomh 45 odpowiedzi
k.p.basik 31 odpowiedzi
danek 25 odpowiedzi
Popularne dni
5 Lip 2021
15 odpowiedzi
29 Lut 2020
13 odpowiedzi
25 Sie 2017
12 odpowiedzi
19 Cze 2020
11 odpowiedzi
Popularne posty
Zombero
Witam wszystkich. W zeszłym roku też zakupiłem takową łódkę z "drugiej ręki" Rozmieszczenie schowków mi odpowiada, trochę cienkawy laminat na rufie ale za tą kasę to fajna łajba zrobiłem trochę modyf
Małkociniak
Zrealizowany nowy projekt, który dla skorupy ABC jest bez wątpienia wartością dodaną. Dzisiaj zmontowałem Ukraińska windę kotwicy STRONGER 35. Winda trochę przewymiarowana jak na tej wielkości skorup
Gar4field
Laminat poliestrowo szklany z jakim mamy w większości do czynienia wiąże w sobie pewną ilość wody. W laminacie jest obecny glikol, kwas octowy i inna chemia, która naciąga wodą. Zjawisko to nosi nazwę
Opublikowane grafiki
597 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi