jani32 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam koledzy związku z tym ze noszę się z zakupem łódki mam pytanie , czy ktoś posiada i jak się sprawuje, jak jest wykonana, czy pokład się ugina i jak głębokie są schowki.Za odpowiedzi z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Pod jaką nazwą szukać tych zapinek ? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Pod jaką nazwą szukać tych zapinek ? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaMówisz i masz http://www.aqua-sport.com.pl/category/11-liny-i-akcesoria-gumy-ekspandory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Bardzo spoko ten pokład. Fajna opcja to zamontować tam fotel na regulowanej na wysokość nodze (np coś na kształt tego: http://www.solarsky.com.pl/pl/sprzet_plywajacy/lodzie_motorowe/rid,2.html), przy czym przy konstrukcji samonośnej byłoby ryzyko obalenia się. Trzeba by było rozkminić jakieś mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Pyt. Nr 1 - mam tak samo Pyt. Nr.2 - lepiej przykręcić, w tylnej bakiście trzeba zanurkować i jest tam szczelina między pawężą a tą "miską" ja tam wlaminowałem dechę i chamsko silnik przykręciłem na wkręty grubości 6mm x 80mm na klucz 13. Nie oszukujmy się oryginalna "deska pod silnik" jaką tam wkłada producent ma grubość może 8mm i jest chyba z akcji... Ja dodatkowo dodałem jeszcze płytę z teflonu grubości 10mm i wielkości na całe te wgłębienie w pawęży. Nic się nie działo ale mam spokojniejsze sumienie.A mozesz zrobic foto jak to wyglada bo jak chodzi o tworzywa teflon i inne to nie ma problemu mam takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Bardzo spoko ten pokład. Fajna opcja to zamontować tam fotel na regulowanej na wysokość nodze (np coś na kształt tego: http://www.solarsky.com.pl/pl/sprzet_plywajacy/lodzie_motorowe/rid,2.html), przy czym przy konstrukcji samonośnej byłoby ryzyko obalenia się. Trzeba by było rozkminić jakieś mocowania.Wszystko fajnie ale środek ciężkości idzie w górę. To jest mała łódź nie ma co rumakować przepłynie jakiś wariat obok łodzi i wywali z fotela jak z procy... jednak jak się stoi nóżki pracują i utrzymują równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Kolego k.p.basik ty gdzie plywasz lodzia swoja jakie akweny? Rzeki czy jeziora ja sie zastanawian czy nie zabrac swojej lodzi na jezioro ,,lubie " czy wyporzyczyc tam lodz a zabrac silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Szczecin Gartz Gryfino Radziszewo odra wschodnia i zachodnia, port Szczeciński trochę jezioro Dąbie. Powiem szczerze ja byłem kilka razy na jeziorze Siecino i wziąłem klamoty i elektryka i udke wypozyczałem. Ale jednak co swoja udź to swoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Nie daleko jeziora lubie gdzie chce jechac na poczatku wrzesnia z drugiej strony mam jechac 200 km z lodza gdzie tam sa lodzie musze to przemyslec. Jak mozesz zrob prosze foto jak przykreciles silnik mi sie wydaje sruby wjada w polke tzn ta wglebieniu... Jaki masz silnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Hąda bf20shu jutro coś napstrykam. No racja jechać świat drogi to dla łodzi też nie zdrowe. No wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Na tej 20 ile latasz na pelnym gazie chodzi o km ja na rzece warcie lata na 9,9 km mercury sam 32-33 km sliz az pieknie w 2 osoby 26-28 juz tu brakuje slizgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 A ten merc co 2t czy 4t? Wejdź se na moje jołtube taki sam nik jak w tym forum k.p.basik popacz se filmiki testowałem kilka silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 4 tak z roku 2016 daje filma https://m.youtube.com/watch?v=lKQM0l6ejCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Podaj linka na jutuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 mam wrażenie, że koledzy dwaj to rozmawiają jakimś dialektem, albo nawet szyfrem, a nie polską mową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Podaj linka na jutuba Och, szukaj użytkownika - k.p.basik albo tytuły ABC385 Nie będę wszystkich linków wklejał bo się tu prywatna telewizja zrobi... Już komuś nasza dyskusja przekszadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Och, szukaj użytkownika - k.p.basik albo tytuły ABC385 Nie będę wszystkich linków wklejał bo się tu prywatna telewizja zrobi... Już komuś nasza dyskusja przekszadza...nie przeszkadza, po prostu po zimnym pienistym miałem problem ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 No to właśnie po zimnym powinieneś w lot złapać pointę [emoji12] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Albo bylo za duzo albo za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Widzę czasem na Regalicy wysokość Radziszewa ABC w pomarańczowe pasy, kiedyś widywałem też niebieską . Nie wiele tego pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Oho trzeba nadgonić statystyki. Ja postaram się w tę sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 tylko za czym Panowie, ostatnio w okolicy nic nie bierze. może ja bym kogoś na moje f420 zaprosił ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 O to i prawda, ale chociaż wodę pomieszanie. A f420 ja z chęcią bym obejrzał z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 tylko za czym Panowie, ostatnio w okolicy nic nie bierze. może ja bym kogoś na moje f420 zaprosił ? Oj popelina straszna, ryba odeszła, ciekawe co na Widuchowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Oj popelina straszna, ryba odeszła, ciekawe co na Widuchowej ?Ostatnio jak pływałem to tylko na zachodniej jakiś kontakt był. A dolecieliśmy aż do wylotu Rurzycy za Ognicą na naszej Odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Abc 300 czy ktoś to w ogóle posiada ? przeraziłem się tą lamą w schowku chociaż z drugiej strony wsadzić w nocy lampe to imoże ryby do swiatła podpłyną... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jani32
Witam koledzy związku z tym ze noszę się z zakupem łódki mam pytanie , czy ktoś posiada i jak się sprawuje, jak jest wykonana, czy pokład się ugina i jak głębokie są schowki.
Za odpowiedzi z góry dziękuję.
Top użytkownicy dla tego pytania
55
45
31
25
Popularne dni
5 Lip
15
29 Lut
13
25 Sie
12
19 Cze
11
Top użytkownicy dla tego pytania
Małkociniak 55 odpowiedzi
cubanomh 45 odpowiedzi
k.p.basik 31 odpowiedzi
danek 25 odpowiedzi
Popularne dni
5 Lip 2021
15 odpowiedzi
29 Lut 2020
13 odpowiedzi
25 Sie 2017
12 odpowiedzi
19 Cze 2020
11 odpowiedzi
Popularne posty
Zombero
Witam wszystkich. W zeszłym roku też zakupiłem takową łódkę z "drugiej ręki" Rozmieszczenie schowków mi odpowiada, trochę cienkawy laminat na rufie ale za tą kasę to fajna łajba zrobiłem trochę modyf
Małkociniak
Zrealizowany nowy projekt, który dla skorupy ABC jest bez wątpienia wartością dodaną. Dzisiaj zmontowałem Ukraińska windę kotwicy STRONGER 35. Winda trochę przewymiarowana jak na tej wielkości skorup
Gar4field
Laminat poliestrowo szklany z jakim mamy w większości do czynienia wiąże w sobie pewną ilość wody. W laminacie jest obecny glikol, kwas octowy i inna chemia, która naciąga wodą. Zjawisko to nosi nazwę
Opublikowane grafiki
597 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi