jani32 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam koledzy związku z tym ze noszę się z zakupem łódki mam pytanie , czy ktoś posiada i jak się sprawuje, jak jest wykonana, czy pokład się ugina i jak głębokie są schowki.Za odpowiedzi z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Abc 300 czy ktoś to w ogóle posiada ? przeraziłem się tą lamą w schowku chociaż z drugiej strony wsadzić w nocy lampe to imoże ryby do swiatła podpłyną...Powiem Ci że mnie też przeraziła by "lama" w bakiście nawet rufowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 lampa ofkors miało być teraz na czasie jest LAMA IN MY LIVING ROOM to i może będzie lama in my boats tra la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Dzisiaj po myciu karcherem wylazły ku.......wa kolejne kwiatki. Odprysł żelkot pod którym ukazały się moim oczom czarne dziury. A więc przestrzegam przed traktowaniem ABC 385 wodą pod wysokim ciśnieniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) niezły badziew, dobrze że się nie dałem namówić bo też kiedyś myślałem o ABC, a w końcu kupiłem Horna i tam wszystko jest pancerneJa bym reklamował u producenta Edytowane 6 Października 2017 przez pulos1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jani32 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Kur.... jaka bibuła, dobrze że tego nie kupiłem, bo było teraz ???????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Kur.... jaka bibuła, dobrze że tego nie kupiłem, bo było teraz Może nie każda jest taka ,to tak na pocieszenie Oglądałem ją u producenta i nie wzbudziła we mnie entuzjazmu .Mało tego, widać było "cięcie kosztów" i nie zdecydowałem się aby ją kupić.Sprzedawca bardzo miły , odpowiadał na każde pytanie i raczej nie ściemniał . Dodatkowe wypasy też był w stanie zamontować. No ale ja może wybredny jestem bo są osoby którym łódka odpowiada.Dołożyłem nieco więcej kasy i kupiłem inną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ja od ponad roku użytkuję i nic takiego nie ma miejsca , może faktycznie jakąś trefną trafiłeś albo jedną z pierwszych robionych i producent się uczył na błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 David77 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ja też pływam 3 lata i nic się złego nie dzieje. Cena adekwatna do jakości, fox to to nie jest ale fajnie wchodzi w ślizg już przy 6km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Reklamować i tyle, niezależnie ile lat ma. Może da producentowi do myślenia.Sam również oglądałem kilka łódek przez zakupem i wystarczy spojrzeć na wagę, pomijam estetykę itd.Jeśli łódka 3,8- 4m waży 100 - 110kg to nie spodziewajmy się rarytasów.Gdyby ważyła 50 kg więcej, cena nie byłaby atrakcyjna i nie miałaby takiego brania (pewnie ok 5000zł bez bajerów), a na pewno byłaby mocniejsza, grubsza.U mnie łódką 4.40 waży 230 kg na sucho, jak płaciłem bolało i były dylematy itd. Dziś nie żałuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 A ja po zakupie RF420 swoją zostawię na trudno dostępne jeziorka i na elektryczek . We dwóch spokojnie zniosę do wody. No i w moim odczuciu stabilniejsza na wodzie od rf -ki nie buja się tak poprzecznie. Takich odprysków ze dwa miałem ale przed sezonem naprawione w garażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Ja też pływam 3 lata i nic się złego nie dzieje. Cena adekwatna do jakości, fox to to nie jest ale fajnie wchodzi w ślizg już przy 6km.Moja też jest w ślizgu praktycznie od 1 km/h ale na przyczepie. Owszem kolego łódka w pewnym zakresie prędkości ma dobre właściwości nautyczne. Ale nie przeginaj.Wstępnie po sezonie (sandaczowym) jestem umówiony z producentem, Edytowane 10 Października 2017 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michał1981 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 W kwietniu tego roku tez zakupiłem ABC 385 jak do tej pory wszystko działa większych problemów nie było po za jedną wadą produkcyjną (uginająca się podłoga w części rufowej ). Przy zakupie rozmawiałem z właścicielem zapewniał mnie że owszem problem uginającej się podłogi był kiedyś ale to poprawili dali wzmocnienia i już nie pracuje.G....o prawda nadal się ugina całe szczęście że jestem dosyć mikry + - 70 kg .Np gdy miał zabrać kolegę który waży ponad 100kg to już będę miał obawy czy podłoga to wytrzyma teraz skrzypi rusza się jak ja stanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Wykres sprzedaży łódek ABC .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michał1981 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Ogólnie cena do jakości nie wygląda tak źle :-) byłem i nadal jestem napalony na SILVER 405 ale to już większe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 No koledzy wszystko zależy od tego jak często i intensywnie się łodzi używa. jednemu wystarczy dacia duster a drugi patrola zajeździ w polu... czwarty sezon u mnie udź pływa. Raz dwa razy w miesiącu. Owszem podłoga się ugina jeden odprysk mi się zrobił przy spuscie wody, bo mi tam zamarzło.... ale żeby aż takie kwiatki... uo matko... może trafiłeś poniedziałkowy egzemplarz... Maras ma rację jak porządnie to trzeba dołożyć. A większość jednak z nas kombinujacych jak koń pod górę chłopaków, których nie stać na nowe foxy czy skylla, musi zdecydować się na tańsze rozwiązanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Małkociniak Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 W związku z tym że jest to moja druga łódka stąd te niedopatrzenia i niedoczytania, gdybym wiedział o takich niedociągnięciach w wykonaniu inaczej podszedł bym do zakupu. Bo konstrukcja jak dla wędkarza OK dużo bakist, stabilna. Mój egzemplarz był jednym z najdroższych, mająca wszystkie dodatki które oferował producent, łącznie z dużymi relingami. Człowiek uczy się na błędach, szkoda że na swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 W związku z tym że jest to moja druga łódka stąd te niedopatrzenia i niedoczytania, gdybym wiedział o takich niedociągnięciach w wykonaniu inaczej podszedł bym do zakupu. Bo konstrukcja jak dla wędkarza OK dużo bakist, stabilna. Mój egzemplarz był jednym z najdroższych, mająca wszystkie dodatki które oferował producent, łącznie z dużymi relingami. Człowiek uczy się na błędach, szkoda że na swoich. Kupiłbyś jeszcze raz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Silver Yacht 405 niedużo droższy ale dużo lepszy z tego co widzę. I ta wysoka burta na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Silver Yacht 405 niedużo droższy ale dużo lepszy z tego co widzę. I ta wysoka burta na plus. Ale taka ABC lub Wigry ,Solar to na silniku 2T 6-8 Km to w pojedynkę w ślizgu poleci . A ten Silver to już inna waga i inny kadłub i pewnie mnimum to motorek 10km by się przydał . Co za tym idzie więcej dźwigania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michał1981 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Silver Yacht 405 niedużo droższy ale dużo lepszy z tego co widzę. I ta wysoka burta na plus.Z tym się nie zgodzę że nie dużo droższy silver 405. Gryzłem się z zakupem dłuższy czas bo wolał bym silvera.Podstawowa wersja ABC 3000zł a silver 5,500złABC z dodatkami 4000zł a silver już około 7000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Dzisiaj po myciu karcherem wylazły ku.......wa kolejne kwiatki. Odprysł żelkot pod którym ukazały się moim oczom czarne dziury. A więc przestrzegam przed traktowaniem ABC 385 wodą pod wysokim ciśnieniem Kontrola jakości się kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Cześć chłopaki, możliwe żeby w czteroletniej przyczepie podłodziowej niewiadów, wożącej moją abc posypały się łożyska? Jak jadę to huczy... ☺ no nigdy do piast nie zaglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Jak najbardziej, moim zdaniem i tak dlugonwytrzymaly ;-) chyba ze nie byly moczone. Ps. Tylko temat nieodpowiedni na to pytanie i moja odpowiedz Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Października 2017 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Za każdym razem koła we wodzie [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Kto smaruje ten jedzie. Po sezonie przeglądzik wskazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jani32
Witam koledzy związku z tym ze noszę się z zakupem łódki mam pytanie , czy ktoś posiada i jak się sprawuje, jak jest wykonana, czy pokład się ugina i jak głębokie są schowki.
Za odpowiedzi z góry dziękuję.
Top użytkownicy dla tego pytania
55
45
31
25
Popularne dni
5 Lip
15
29 Lut
13
25 Sie
12
19 Cze
11
Top użytkownicy dla tego pytania
Małkociniak 55 odpowiedzi
cubanomh 45 odpowiedzi
k.p.basik 31 odpowiedzi
danek 25 odpowiedzi
Popularne dni
5 Lip 2021
15 odpowiedzi
29 Lut 2020
13 odpowiedzi
25 Sie 2017
12 odpowiedzi
19 Cze 2020
11 odpowiedzi
Popularne posty
Zombero
Witam wszystkich. W zeszłym roku też zakupiłem takową łódkę z "drugiej ręki" Rozmieszczenie schowków mi odpowiada, trochę cienkawy laminat na rufie ale za tą kasę to fajna łajba zrobiłem trochę modyf
Małkociniak
Zrealizowany nowy projekt, który dla skorupy ABC jest bez wątpienia wartością dodaną. Dzisiaj zmontowałem Ukraińska windę kotwicy STRONGER 35. Winda trochę przewymiarowana jak na tej wielkości skorup
Gar4field
Laminat poliestrowo szklany z jakim mamy w większości do czynienia wiąże w sobie pewną ilość wody. W laminacie jest obecny glikol, kwas octowy i inna chemia, która naciąga wodą. Zjawisko to nosi nazwę
Opublikowane grafiki
597 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi