Skocz do zawartości

travel 3m do 60 lub 80gram

catfish86

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy mi na kiju, który po złożeniu wrzuce do auta i nie będę się martwił o odprysk :) Dodatkowo ten ma tylko 2,1m. Jednak dzięki za jakąkolwiek sugestie. Przekopałem już dosyć głęboko internet i byłem zdziwiony tak szybką odpowiedzią. Jednak to jeszcze nie to :)

Może być nawet jakiś spinning 3m 3 składy (też czegoś takiego nie znalazłem)

zastanawiajace jest doprawdy, co sie tutaj ostatnio dzieje  :doh:  wchodzisz do watku o bazie traveli, tam stwierdzasz, ze tez szukasz takiej wedki po czym otwierasz kolejny watek ... patu mial racje, jeszcze nie ma prawdziwej zimy i obawiam sie, ze kiedy ta sie zacznie, to zadna zdrowa synapsa tego nie wytrzyma :wacko:

zrobmy tak, ja podam ci serie mniej wiecej takich wedek, jakich szukasz (google wyplul kilkanascie propozycji w sekunde) a ty poprosisz moderatora o przeniesienie tego tematu do bazy traveli, OK?

• Like 3

http://www.basstastic.co.uk/penn-overseas-pro-275-travel-spin---9ft--20-80g---5pc-3911-p.asp2.1m??????/ poszukac dobrze (ten pierwszy z googli) trzeba.. jak chcesz dluzszego sa wersje do lowienia bassow chyba nawet to 3.6m tylko dolniki za dlugie do tradycyjnego spina..

Edytowane przez gooral

Dzięki za propozycje dla tych co rzeczywiście chcieli pomóc. Tym co wchodzą napisać jakieś bzdury tak jak kolega "pitt", proponuje być bardziej otwartym na życie.

Jasne że szukałem po googlach. Może nie znalazłem tego co mnie interesowało?

W dalszym ciągu nie widzę w propozycjach nic dla mnie odpowiedniego dlatego szukam spostrzeżeń innych. Dam Ci życiową lekcje. Jeżeli myślisz że wiesz wszystko lub sądzisz że jesteś dobry to zapewne spoczywasz na laurach i się nie rozwijasz. Polecam szukać dalej nawet jeśli znasz odpowiedź na nurtujące Cię pytanie bo tak naprawde może Ci się tylko wydawać że znasz na nie odpowiedź.

Edytowane przez catfish86