Skocz do zawartości

Dragon hm 69 trill

Piotr210771

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy jakie klenie się łowi?mam ten kij!i uważam że jest cholernie uniwersalny!wg mnie się nada a tym bardziej nigdy nie wiadomo co się uwiesi.

Ma bardzo głęboką amortyzacje,łowię im wszystko:okonie,szczupaki,klenie i nie ma problemu!i dla mnie kij do 10-14gr do łowienia kleni to pomyłka co innego rybę wyholować a co innego zamęczyć.Swego czasu miałem trzy sztuki-może też się wypowie kolega co mu sprzedałem bo jest tu na forum-zresztą przegrał flaszkę ze mną bo się złożyliśmy że ten kij stanie się jego ulubionym patykiem :D . Hajka też tego modelu używa.

Mam zamiar na niego rzucać na Wiśle wiem ze jest dosyć mocny ,ale przy zastosowaniu miękkiej żyłki i woblerów 4cm wydaje mi się że od biedy i za kleniem rzucę dlatego pytam czy ktoś ma  ten kij i próbował łowić nim klenie .

Jeśli znasz miejsca na warszawskiej Wiśle , gdzie można jeszcze połowić kleni na 4cm woblery :o  ,  to zabierz mnie z sobą na ryby :D  :highfive:

Ja co roku łowię na coraz mniejsze przynęt i co za tym idzie delikatniejsze wędziska ,a efekty i tak coraz gorsze. Ciężko znaleźć grubą wodę z kleniozaurami . Chyba że łowisz z łódki , bo to inna bajka.

Jeśli znasz miejsca na warszawskiej Wiśle , gdzie można jeszcze połowić kleni na 4cm woblery :o  ,  to zabierz mnie z sobą na ryby :D  :highfive:

Ja co roku łowię na coraz mniejsze przynęt i co za tym idzie delikatniejsze wędziska ,a efekty i tak coraz gorsze. Ciężko znaleźć grubą wodę z kleniozaurami . Chyba że łowisz z łódki , bo to inna bajka.

...może trzeba pójść w drugą stronę...na większe przynęty? :rolleyes:

• Like 1

...może trzeba pójść w drugą stronę...na większe przynęty? :rolleyes:

Był czas że co roku łowiłem coraz grubiej. Niestety od kilku lat równia pochyła. Żeby nie schodzić o kiju trzeba się ratować średniakami.A jak raz na jakiś czas siądzie cóś :D  naprawdę grubego to przynajmniej adrenalina większa.

• Like 1

• 2 lata później...