marius13 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Taka ciekawostka jezeli ktos chcialby zobaczyc" wegorze morskie" kongery po 25 kg lowca Kol. Grzes z ok.Bergen zapewnial mnie ze sa 50kg to na "Moja Norwegia" w "kto byl niedawno na rykach gadac" sa foty konger nie wrocil do wodu bo,,,,,,,cisnienie go ..............jezeli moder ten wpis dopusci to mozecie zerknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Może mniej chaotycznie, powiedz powoli o co tobie chodzi z tym postem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kolejny językowo brawurowy wpis. Może by pomyśleć nad jakimś wątkiem zawierającym takie kwiatki ku pamięci dla potomnych? Szkoda, żeby takie lingwistyczne perełki przepadły w forumowych czeluściach bez godnego uczczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Taka ciekawostka jezeli ktos chcialby zobaczyc" wegorze morskie" kongery po 25 kg lowca Kol. Grzes z ok.Bergen zapewnial mnie ze sa 50kg to na "Moja Norwegia" w "kto byl niedawno na rykach gadac" sa foty konger nie wrocil do wodu bo,,,,,,,cisnienie go ..............jezeli moder ten wpis dopusci to mozecie zerknac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Panowie, oni tam tak gadajom http://www.mojanorwegia.pl/forum/view/122/grupy_zainteresowan/215625/kto_byl_niedawno_na_rykach_gadac_10,1170.html#326341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi