Wojtek Walkowski Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Przegrzebałem forum i dalej nie wiem???Piszcie.Który wygra tego kupię. pzdr WoW ps Chyba że macie inną propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Gdzieś na jerku była bardzo fajna reklama (tzn opowieść )blue arca jak to jeden z forumowiczów olej z silnika na lódce do niego wkraplał bo mu po łowieniu w solance maszyna stawała i młynek po tym zabiegu kręcił dalej.Posiadałem przez 3-4 sezony blue arca z seri 7 i trochę katowałem ten kołowrotek,a on cały czas kręcił!Mam miłe wspomnienia z tą maszynką i mogę śmiało polecić!Dodam jeszcze iż była to maszynka z pierwszego o ile dobrze pamiętam wypustu kupiona za czasów jak pracowałem w Salonie wędkarskim jakieś 10-11 lat temu. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Łukasz W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Moja opinia na temat blue arca 9200 jest taka: , łowię tym kołowrotkiem już szósty sezon , i jest to dość intensywne łowienie , dodam że , zaliczył upadek wraz ze mną na opasce , bliskie spotkanie z piaskiem , 4 razy posmakował kąpieli podczas brodzenia , nie licząc łowienia w deszczu , może i jest już nieco poobcierany ale kręci nadal tak jak kręcił na początku , oczywiście co pewien czas go przesmarowuję , ale tą czynność należy wykonywać z każdym kołowrotkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Skusiłem się kiedyś na ta Orrę SX i dobrze że sprzedawca nie robił problemów ze zwrotem,strasznie szumiał do tego zgrzytał ,no i jakoś tak ciężko chodził.Fakt wygląd ma fajny ale nic po za tym.Mam też Blue Arca i ten kręci super,moim zdaniem lepiej od dwóch Red Arców które też posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Tak jak kolega wyżej kupiłem Orrę pod bolenia w wielkości 40 , po dwuch tygodniach ząbkowanie , no i szybka zmiana na aluminę od okumy i jakże trafna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Na Orrę i ja się złapałem , luzy i szumy w nowym — szybki zwrot. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Walkowski Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dzięki. Orra odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi