Skocz do zawartości

Zamiennik keitech swing impact 2"

fryzjer

Rekomendowane odpowiedzi

tak tak te widzialem ale oprocz tego wiesz moze kto produkuje podrobki tych gumek?? bo tych kolorow to nie za bogato tu na gieldzie.. generalnie szukam producenta i nazwy zamiennika a te z gieldy to no name niestety

A która firma zrobi Ci niby podobne zamienniki ??

http://www.robinson.pl/twister-wasabi---nowosc,i904,j0.html

Z tej samej fabryki, co Kietech. Przynajmniej mają identyczne drobne wady ;)

Bez smrodku japońskich, z identycznego (lub bardzo podobnego) materiału. W nieco innych kolorach.

nie rozumiem co ten twoj link mial tutaj wniesc?? rozumiem ze sie nasmiewasz z tego ze szukam odpowiednika ktory kosztuje o polowe mniej?? nie widze w tym nic smiesznego kolego

@michcio podsyła ci link do gum ktorych szukasz-odwala za ciebie robotę, a ty do niego w ten sposób? Nie ładnie....bardzo nie ładnie

• Like 2

w jaki sposob bo nie rozumiem?? 20 gr za sztuke to chyba raczej nie jest propozycja prawdopodobna aby tak bylo jesli zle to zinterpretoalem to przepraszam ale odebralem to jako nasmiewanie sie moze i moj blad

W Chinach wszystko jest możliwe. Do tego masz darmową wysyłkę-idzie ze 2 miesiące no ale coś za coś. Jak zamówisz za mniej niż 150 euro to nie zaplacisz cła, a może nawet i VATu.:)

Kolego dokładnie 20 groszy sztuka i to nie jest naśmiewanie.

Minimalna ilość 100sztuk i wysyłka gratis.

http://www.aliexpress.com/item/Pesca-100-pcs-bag-0-63g-5cm-artificial-for-Japan-Shad-Soft-Fishing-Worms-Swimbaits-fishing/1859334833.html

Edytowane przez bardziu

Kupiłem z ciekawośći 200 sztuk tych 5 cm i 80 sztuk 7,5 cm. Jak dojdą to część wrzucę na giełdę dla chętnych w bardzo niskiej cenie. A jak nie będzie chętnych to trudno. Miejmy nadzieję, że nie będą tak agresywne jak oryginały i nie będą zżerały innych gum i pudełek Versusa.

Dzięki za linki.

Edytowane przez godski

Normalnie biznes stulecia koles na tych gumach robi, dojechac i zniszczyc gada :( 

Jak juz chcecie na wedkarstwie zarabiac to mam duzo lepsza propozycje: 100 sztuk Stelli SW za mniej niz 28 tys papierow, sztuka wychodzi po niecalym tysiaku, sprzedacie za 1300 nowke niesmigana to sam kupie i oficjalnie napisze na forum ze za taka cene to stelle sw nie sa do d..y !!!

• Like 1

Chyba sam kupiłeś kilka sztuk? :)

Tak i nie zaluje nawet przez ulamek sekundy,jak bedzie mial inne z oferty tez kupie bo na hoooooj mi po 100 sztuk kazdego koloru, czekanie, clo ''jak sie nie uda'' , dokupie sobie od razu glowki bo nie chce mi sie zamawiac po 1000 hakow z rozmiaru i odlewac olowiu w domu co by jeszcze zaoszczedzic, jak ktos na tym zarobi to nie mam z tym zadnego problemu, nie chce mi sie plesc plecionek, strugac woblerow, krecic wedek bo kazdy moze, ja na ten sport tylko wydaje i wydaje :) :) :) 

Pozdrawiam,

Bujo

• Like 2