zetika16 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tak i nie zaluje nawet przez ulamek sekundy,jak bedzie mial inne z oferty tez kupie bo na hoooooj mi po 100 sztuk kazdego koloru, czekanie, clo ''jak sie nie uda'' , dokupie sobie od razu glowki bo nie chce mi sie zamawiac po 1000 hakow z rozmiaru i odlewac olowiu w domu co by jeszcze zaoszczedzic, jak ktos na tym zarobi to nie mam z tym zadnego problemu, nie chce mi sie plesc plecionek, strugac woblerow, krecic wedek bo kazdy moze, ja na ten sport tylko wydaje i wydaje :) Pozdrawiam, Bujo.Ja wiem ze najlepiej żeby Robert sprzedawał po kosztach albo najlepiej do tego dokładał . Lepiej zamówić po 100 sztuk i czekać 2 miesiące ale niech rodak nic z tego nie będzie miał. W dooopie mam aliexpres. Chwała Robertowi za taki deal. Będą inne też kupie u niego. Ciekawe po ile będą będą sklepach ... tam was nie będzie tak bolało jak będą droższe .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tomasz, robisz z igły widły. Kolega Robert niech sobie handluje czym tam chce i za ile chce. Skoro płaci podatki i uczciwie się rozlicza z US to jak najbardziej jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 No dobra Panowie - zamienniki gum już mamy a teraz trzebaby jeszcze śmierdziocha do nich dodać. Niech ktoś mi powie jakie aromaty stosuje Keitech? Mój brat karpiarz twierdzi że to coś ale ośmiornica lub kryl. Czy ktoś już rozkminiał ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mój brat też się bawi w robienie kulek proteinowych, wącham czasem te jego specyfiki, szukając czegoś, co można zaadaptować do spinningu i faktycznie, możecie mieć rację, mączka krylowa ma podobny smrodek. Tylko jak to zrobić, by gumy nią przesiąkły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mój brat też się bawi w robienie kulek proteinowych, wącham czasem te jego specyfiki, szukając czegoś, co można zaadaptować do spinningu i faktycznie, możecie mieć rację, mączka krylowa ma podobny smrodek. Tylko jak to zrobić, by gumy nią przesiąkły?W sumie to prosta sprawa.Można stworzyć swój własny,niepowtarzalny dip na bazie tego specyfiku http://www.karpmarket.pl/pl/inne/103-500ml-dip-booster-base.htmlNastępnie do woreczka strunowego wkładamy gumy wraz z dipem i gotowe.Rozwiązanie proste i nie jesteśmy ograniczeni tylko jednym zapachem,zawsze można poeksperymentować z kilkoma "śmierdziuchami"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Już widzę zaczynają się kombinacje ... tak przy okazji cen http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4870751481 Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 W sumie to prosta sprawa.Można stworzyć swój własny,niepowtarzalny dip na bazie tego specyfiku http://www.karpmarket.pl/pl/inne/103-500ml-dip-booster-base.htmlNastępnie do woreczka strunowego wkładamy gumy wraz z dipem i gotowe.Rozwiązanie proste i nie jesteśmy ograniczeni tylko jednym zapachem,zawsze można poeksperymentować z kilkoma "śmierdziuchami"... Dzięki Krystian.Podpuszczę młodego na wiosnę, gdy odpali swoje "kuchenne rewolucje", zobaczymy co z tego wyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Już widzę zaczynają się kombinacje ... tak przy okazji cen http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4870751481,,Keitech'' made in aliexpress ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ,,Keitech'' made in aliexpress ?Na 100 nie można tego stwierdzić ale zdjęcia jak z aliexpress jedno jest pewne trzeba się teraz będzie pilnować bo życzliwych ludzi jest wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Mam te gumy i ich używam, sporo okoni, kleni i brzany również. Pracą nie odbiegają od kajtków, jedynie nie śmierdzą. @Frozer, jakbym się nabijał to był zapewne dorzucił kilka cierpkich słów, a tak to podałem Ci gumki bardziej niż na tacy... @Godski, gumki fajne, nie żrą pudełek i innych gumek. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mam te gumy i ich używam, sporo okoni, kleni i brzany również. Pracą nie odbiegają od kajtków, jedynie nie śmierdzą. @Frozer, jakbym się nabijał to był zapewne dorzucił kilka cierpkich słów, a tak to podałem Ci gumki bardziej niż na tacy... @Godski, gumki fajne, nie żrą pudełek i innych gumek. Dzięki, to lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Co do śmierdziuchów to już nie używa się oleju ze śledzi, szprotek czy innych sardynek z puszki ? Kiedyś bylo to całkiem popularne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 @bardziu dzieki tobie juz wiadomo skad te gumiaki na gieldzie po 60 gro a kolego @godski jak dotra gumiaki to daj znaka chetnie na probe bym zakupilTak trochę za detektywa się chyba uczysz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 No dobra Panowie - zamienniki gum już mamy a teraz trzebaby jeszcze śmierdziocha do nich dodać. Niech ktoś mi powie jakie aromaty stosuje Keitech? Mój brat karpiarz twierdzi że to coś ale ośmiornica lub kryl. Czy ktoś już rozkminiał ten temat? Squid Octopus Roda Hutchinsona wali tak samo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Panowie, czy mieliście taki problem, że gumki zamawiane prosto z Chin śmierdziały chemią (coś jak płyn do naczyń pomieszany z zapachem silikonu)? Próbowałem pozbyć się tego "aromatu" mieszając Dragonowskiego Shock Bite'a z ciepłą wodą i w tym wywarze moczyć gumki, ale zapach dalej jest wyczuwalny... Jakieś rady? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 A dragony nie śmierdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zależy kto co lubi, dla mnie zapach jest ok, lepszy od tej chemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 A dragony nie śmierdza? Lunker City, to dopiero smierdzi Ale rybom jakos strasznie nie przeszkadza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Crazy Fish to są tez podróbki keitecha swoją drogą tez da się na nie łowić z tego co wiem to mejdin Hongkong Crazy Fish to super gumy,śmiem twierdzić że są lepsze od Keitechów. Przegubowe Polarisy to miazga na pasiaki.Nie powiedzial bym ze to sa podruby keitechow.Crazy Fish robi również kije,haki i czeburaszki.Produkty tej firmy sa bardzo popularne u wschodnich sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Crazy Fish to super gumy,śmiem twierdzić że są lepsze od Keitechów. Przegubowe Polarisy to miazga na pasiaki.Nie powiedzial bym ze to sa podruby keitechow.Crazy Fish robi również kije,haki i czeburaszki.Produkty tej firmy sa bardzo popularne u wschodnich sąsiadów.I od niedawna dostępne są w Fishing Marcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Panowie moglibyscie jeszcze podrzucic jakies sprawdzone typy ze stronki aliexpress? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie moglibyscie jeszcze podrzucic jakies sprawdzone typy ze stronki aliexpress? Z gory dziekiTrochę gumek kupowałem z aliexpress, m.in. te zamienniki Keitecha, ale rzuć okiem na eBay: http://www.ebay.ie/sch/Baits-Lures-Flies-/179961/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_ssn=lucy20122012tu można całkiem fajne jaskółki dostać i inne dropshotowe wabiki; tu z kolei http://www.ebay.ie/sch/Soft-Plastics-/31691/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_ssn=magic3org nabyłem trochę raczków i żabek Edytowane 6 Maja 2015 przez rav_id Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Również warte uwagi są gumki Konger Grubber Shad pracą niczym nie odstają od Keitechow i są zrobione ze znacznie trwalszego silikonu.Trzeba pamiętać o krótkim zbrojeniu w tego typu przynętach,wtedy dopiero zaczynają super zamiatać ogonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Kupiłem z ciekawośći 200 sztuk tych 5 cm i 80 sztuk 7,5 cm. Jak dojdą to część wrzucę na giełdę dla chętnych w bardzo niskiej cenie. A jak nie będzie chętnych to trudno. Miejmy nadzieję, że nie będą tak agresywne jak oryginały i nie będą zżerały innych gum i pudełek Versusa. Dzięki za linki. Zdaly egazmin nad woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Panowie, czy mieliście taki problem, że gumki zamawiane prosto z Chin śmierdziały chemią (coś jak płyn do naczyń pomieszany z zapachem silikonu)? Próbowałem pozbyć się tego "aromatu" mieszając Dragonowskiego Shock Bite'a z ciepłą wodą i w tym wywarze moczyć gumki, ale zapach dalej jest wyczuwalny... Jakieś rady?Masz zamiar kompot na nich gotować czy łowić rybki???? Nie zawsze my ludziska mamy takie same upodobanie co do zapachów jak rybki. To co dla niektórych z nas śmierdzi ,rybkom nie przeszkadza i czasami nawet dostają furii na zapach. Czasami zapach wywołuje agresję a czasami po prostu chęć żarcia, powodując w obu przypadkach sprowokowany atak na przynętę. Niestety również niektóre z zapachów skutecznie odstraszają i to bardzo skutecznie. Trzeba kombinować i testować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi