Luckyguliver Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Trochę gumek kupowałem z aliexpress, m.in. te zamienniki Keitecha, ale rzuć okiem na eBay: http://www.ebay.ie/sch/Baits-Lures-Flies-/179961/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_ssn=lucy20122012tu można całkiem fajne jaskółki dostać i inne dropshotowe wabiki; tu z kolei http://www.ebay.ie/sch/Soft-Plastics-/31691/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_ssn=magic3org nabyłem trochę raczków i żabek Super, jak kupie dam znac czy okoniom sie spodobaly bo na moje oko dobrze wygladaja:) Niestety link z zabkami nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 I od niedawna dostępne są w Fishing Marcie Od niedawna ?@Piotreq, w tamtym roku można było je już dostać w FM, obrobiłem nimi cały zeszły sezon, notabene z bardzo dobrym rezultatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Super, jak kupie dam znac czy okoniom sie spodobaly bo na moje oko dobrze wygladaja:) Niestety link z zabkami nie dziala.Link z żabkami już poprawiony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Od niedawna ?@Piotreq, w tamtym roku można było je już dostać w FM, obrobiłem nimi cały zeszły sezon, notabene z bardzo dobrym rezultatem.Hmm to widocznie wcześniej ich nie zauważyłem w FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wziąłem po kilka sztuk od kolegi z forum. Okonie biorą i to najważniejsze, a wytrzymałość o wiele większa niż Si 2" w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Wziąłem po kilka sztuk od kolegi z forum. Okonie biorą i to najważniejsze, a wytrzymałość o wiele większa niż Si 2" w oryginale. Przepraszam o ktotych gumkach mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 O chińskich zamiennikach Keitechów, które są w dziale sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Panowie, jeżeli chodzi o te gumki "Pesca Artifical Lure " ,czyli zamienniki Keitech .Czy jeżeli pisze multi color , to kupując 100szt, dostajemy losowo wybrane, czy np po 10szt z każdego koloru ? Jakie jeszcze gumki sprawdziły się wam z aliexpress ?.Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbu Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 tak, chińczyk wysyła z każdego koloru po 10szt. Ale jak napiszesz że chcesz inaczej to zmiksuje ci tak jak będziesz chciał z tym, że pakowane są po 10szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedź, może Ktoś poleci jeszcze jakieś sprawdzone gumki, bo oryginalne "Keitechy " ,to u mnie prawdziwe killery na okonie, jazie i szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedź, może Ktoś poleci jeszcze jakieś sprawdzone gumki, bo oryginalne "Keitechy " ,to u mnie prawdziwe killery na okonie, jazie i szczupaki. O z tymi jaziami to ciekawe. Jakich gum uzywasz konkretnie pod jazie i w jakich warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 ... tylko, czy te zamienniki są zapachowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Połapaliśmy na ":Keitechy swing impact" 5cm, a dzisiaj pogoda paskudna , jednak skusił się jeden jaz na "Crazy Fish Nano Minnow"5,5cm.Na moim łowisku te gumy i jeszcze "Barkley Flex Cutt Shad "5cm są dość łowne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 ... tylko, czy te zamienniki są zapachowe ? Pewnie nie, ale mozna zakupic odpowiednie specyfiki/oleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Połapaliśmy na ":Keitechy swing impact" 5cm, a dzisiaj pogoda paskudna , jednak skusił się jeden jaz na "Crazy Fish Nano Minnow"5,5cm.Na moim łowisku te gumy i jeszcze "Barkley Flex Cutt Shad "5cm są dość łowne. Na kolory sie Tobie najlepiej na jazie sprawdzaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapiq99 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 ... tylko, czy te zamienniki są zapachowe ?Nie są zapachowe. Delikatnie jakby silikonem zalatują Ale garbuskom to nie przeszkadza Pewnie nie, ale mozna zakupic odpowiednie specyfiki/oleje. No dobry pomysł, trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 U mnie najlepsze kolory ciemne z białymi dodatkami , albo purpura. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 W Listopadzie 2015 zakupiłem serię a'la keitech(easy shiner 2'').Były zapakowane w woreczki strunowe.Po dostawie,, waniały'' ciekawie.Sprawdzałem w Lutym-zapach jakby się ulotnił.Woreczki nie były otwierane.Keitech ma chyba jakiś patent na aromatyzowanie gumek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ściągnąłem z Ali trochę tych gum, jak najbardziej wieszają sie na nich okonie, jednak w dalszym ciagu bardziej wierzę w skuteczność oryginałów. Natomiast bardzo łownymi gumami, które na stałe zagoszczą w moim pudełku są chińskie podroby Swing Impact Fat - rownież z Ali. Chętnie wieszają sie na nich szczupaki jak i większe okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 "X.rut"- jaka cenę płaciłeś za "Swing Impact Fat", podaj linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 http://m.aliexpress.com/item/32386771938.html Herbata z pieprzem u perla u mnie sprawdziły sie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 http://m.aliexpress.com/item/32386771938.html Herbata z pieprzem u perla u mnie sprawdziły sie najbardziejten link jakos dziwnie mi dziala ... czy moglbys dac go jeszcze raz - "normalnie"dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 o juz sobie poradzilem :)sory za zamieszaniehttp://www.aliexpress.com/item/Pesca-Artificial-Lure-21pcs-7-5cm-3g-yoyfishing-Fishing-Worm-Swimbaits-Jig-Head-Soft-Lure-Fly/32386771938.html?spm=2114.01010208.3.13.CuytQq&ws_ab_test=searchweb201556_9,searchweb201644_2_505_506_503_504_10020_502_10001_10002_10017_10005_10006_10021_10003_10004_10022_10018_10019,searchweb201560_3,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_-1&btsid=f5c4a9e5-bad9-4f12-9efc-ea83d52f9803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 można wykorzystać guma lucky john spark tail+mega strike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi