Dero1990 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Chłopaki niemoge wysyłać wiadomości prywatnych.. Usunołem wszystkie stare wiadomosci odebrane jak i wysłane i nadal to samo wyskakuje mi ze skrzynka jest zapełniona w 166%.. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 ->opróżnij kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Tomek jesteś Wielki... dzieki po stokroć bo meczyłem sie z tym od dłuzszego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Jest coś takiego jak śmietnik - wejdź do skrzynki i wybierz (pole wybory w prawym górnym rogu - śmietnik). Przycisk opróżnij kosz znajdziesz na samym dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Remik już mam .. jeszcze raz wielkie dzieki.. tego śmietniczka na końcu nie zauwarzyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dero1990
Chłopaki niemoge wysyłać wiadomości prywatnych.. Usunołem wszystkie stare wiadomosci odebrane jak i wysłane i nadal to samo wyskakuje mi ze skrzynka jest zapełniona w 166%.. ;/
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi