Skocz do zawartości

Spinningowe Mistrzostwa Świata Francja 2014

Zyga102

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Nie znalazłem tego tematu a uważam , że warto. Odbyły się piękne mistrzostwa we Francji. Byli również Polacy ale Mistrzami Świata została drużyna z Ukrainy. Piękne łodzie , sprzęt i miła atmosfera. Zapraszam do obejrzenia , bo warto dużej ilości materiału.

A może któryś z naszych forumowych kolegów również tam był i się rozpozna na zdjęciach.

Link do zdjęć z tej imprezy ; wolny czas , piwko i odpalamy.

http://www.gn-carla.fr/l-equipe-de-france/championnat-du-monde-bateau/

Zdjęcia fajne czy szkoda czasu na relację.

"Zyga102"  to Twoje pseudo artistique :D

Właściwie nazywasz się Alexandre Portheault :D . Świetnie :D .

Fajna relacja chociaż jedynie pobieżnie zdołałem ja przeglądnąć :) . Kupa fotek, trochę tekstu i jak to u francuzów...nie wiadomo kto jest czwarty  ;) . Najważniejsze, że Oni drudzy ;) :lol: .

Mistrzostwa zorganizowane w przepięknym regionie - to fakt. Na pograniczu Haute Savoie, Savoi, Isere i Ain w departamencie Rhone-Alpes. Warto penetrować tamtejsze zasoby wodne ;) . Jezioro Aix-les-Bains robi niesamowite wrażenie i z pewnością jego "zawartość" może szokować :)

Co rzuciło się na wstępie przeglądając warunki uczestnictwa to.. ceny ;) :D .

Ze wzgledu na charakter jeziora (zmienne warunki atmo.) organizator wymagał łodzi min. 4.50m i silników 20KM min.

( Nasi pojechali Fire Foxami 4.20 i też dali radę ) . Mogły być własne albo na miejscu wypożyczane ;) . Cennika nie zauważyłem :D . Mam jednak wrażenie, że każda ekipa przywiozła swoje pływadło ;) .

Fajnie, fajnie :) , poczytam jeszcze :) . W sumie przegapiłem fakt organizacji mistrzostw we Francji :( .

Robert67;

Oczywiście , że to nie moje zdjęcia ani relacja , a szkoda. Nikt ,nic o tych mistrzostwach nie wspominał , to podpowiedziałem linkiem.

Ładne łodzie, ładne panny i ryb parę się trafiło przy okazji ... :D :D  :D . Jednym słowem , taka relacja na zimne wieczory.

• Like 1

Widzę , że kolega żartowniś ... :) . Dobra, to ja do oglądania również założę "moro".... :lol:  :lol:  :lol: .

Zdjęcia fajne czy szkoda czasu na relację.

Jaki żartowniś - po prostu zauważyłem, że nasi tworzą tam nowe trendy ubioru  :lol:  Poza tym foto relacja z zawodów wędkarskich bez końcowego foto z 30 ubitymi szczupakami leżącymi na trawie jest do kitu  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1