Zyga102 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam, Nie znalazłem tego tematu a uważam , że warto. Odbyły się piękne mistrzostwa we Francji. Byli również Polacy ale Mistrzami Świata została drużyna z Ukrainy. Piękne łodzie , sprzęt i miła atmosfera. Zapraszam do obejrzenia , bo warto dużej ilości materiału.A może któryś z naszych forumowych kolegów również tam był i się rozpozna na zdjęciach.Link do zdjęć z tej imprezy ; wolny czas , piwko i odpalamy. http://www.gn-carla.fr/l-equipe-de-france/championnat-du-monde-bateau/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Widzę , że paru kolegów zajrzało na dziesiątki zdjęć z imprezy wędkarskiej Francja 2014. Może jakieś opinie, czy warto było poświęcić te trochę czasu . Czy może ktoś się odnalazł na tych zdjęciach ? Wasze opinie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Po czym poznałem Polaków? Jako jedyni byli ubrani w moro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Po czym poznałem Polaków? Jako jedyni byli ubrani w moro Widzę , że kolega żartowniś ... . Dobra, to ja do oglądania również założę "moro".... .Zdjęcia fajne czy szkoda czasu na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zdjęcia fajne czy szkoda czasu na relację. "Zyga102" to Twoje pseudo artistique Właściwie nazywasz się Alexandre Portheault . Świetnie .Fajna relacja chociaż jedynie pobieżnie zdołałem ja przeglądnąć . Kupa fotek, trochę tekstu i jak to u francuzów...nie wiadomo kto jest czwarty . Najważniejsze, że Oni drudzy .Mistrzostwa zorganizowane w przepięknym regionie - to fakt. Na pograniczu Haute Savoie, Savoi, Isere i Ain w departamencie Rhone-Alpes. Warto penetrować tamtejsze zasoby wodne . Jezioro Aix-les-Bains robi niesamowite wrażenie i z pewnością jego "zawartość" może szokować . Co rzuciło się na wstępie przeglądając warunki uczestnictwa to.. ceny .Ze wzgledu na charakter jeziora (zmienne warunki atmo.) organizator wymagał łodzi min. 4.50m i silników 20KM min.( Nasi pojechali Fire Foxami 4.20 i też dali radę ) . Mogły być własne albo na miejscu wypożyczane . Cennika nie zauważyłem . Mam jednak wrażenie, że każda ekipa przywiozła swoje pływadło .Fajnie, fajnie , poczytam jeszcze . W sumie przegapiłem fakt organizacji mistrzostw we Francji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Robert67; Oczywiście , że to nie moje zdjęcia ani relacja , a szkoda. Nikt ,nic o tych mistrzostwach nie wspominał , to podpowiedziałem linkiem.Ładne łodzie, ładne panny i ryb parę się trafiło przy okazji ... :D . Jednym słowem , taka relacja na zimne wieczory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dobrze, że napisałeś o tym wydarzeniu .Nie znalem nawet tej strony . Dzięki .Za często siedzę w polskim necie stąd, nie wiem co dzieje się "koło domu" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 http://www.fips-ed.com/ranking/ranking_2014/Sunday_ranking_sb14.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 http://www.fips-ed.com/ranking/ranking_2014/Sunday_ranking_sb14.pdf Tak, skromnie drużynowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ważne że wyżej niż Włosi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jarek, a co ...!!! Już słoneczna Italia "be" , bo w Polsce upały latem były.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jarek, a co ...!!! Już słoneczna Italia "be" , bo w Polsce upały latem były.... .Za upałami nie tęsknię bo zmuszają mnie do siedzenia w domu Szwecja mi się marzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Za upałami nie tęsknię bo zmuszają mnie do siedzenia w domu Szwecja mi się marzy Byłem, polecam ....jestem zakochany , Kultura, ludzie, otoczenie i te....no....zapomniałem ale chyba na ryby tam pojechałem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Widzę , że kolega żartowniś ... . Dobra, to ja do oglądania również założę "moro".... .Zdjęcia fajne czy szkoda czasu na relację.Jaki żartowniś - po prostu zauważyłem, że nasi tworzą tam nowe trendy ubioru Poza tym foto relacja z zawodów wędkarskich bez końcowego foto z 30 ubitymi szczupakami leżącymi na trawie jest do kitu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pawgas; Już teraz wiem, dlaczego nosisz na zdjęciu kominiarkę .... , a do rybnego w kolejkę stanąć ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jest wideo (sąsiadów zza Buga )z tej imprezy...http://youtu.be/VWvqPMGyCmQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi