piotrekOlc Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Czy komuś już wpadł w ręce ten kijek?? Jeśli tak to jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Szkoda że tylko same króciaki z tych nowości 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekOlc Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ciekawe są te przelotki Kigan Z. Ojjj kusi, kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Generalnie nie ma go jeszcze w PL bo są w backorderach. Podejrzewam, że w połowie stycznia coś wypłynie. Ale Żbiki już zamawiali te kije. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 W spinie uchwyt nakręcany od góry?Czemu to ma służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 W spinie uchwyt nakręcany od góry?Czemu to ma służyć?Wygoda, brak gwintu, osobiste preferencje jak custom ewentualnie.To nic nowego zresztą, jest cała masa kijów spinningowych z takim rozwiązaniem.Ja to lubię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nakrecane z gory nie odkrecaja sie samoczynnie podczas wedkowania, co przy tych drugich bardzo mnie wkurw..ia.Chodzi mi o fuji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pewnie zależy gdzie kto trzyma kija.Mam jednego nakrecanego od góry i mi sie właśnie odkręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mam,używam i nic się nie odkreca. Świetny kij. Szybki,cięty, czuły z fajnym ugięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 W fenwivkavh nalrecane od gory sie odkrecaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 pozwolę sobie odświeżyć temat i ponowić pytanie:Czy komuś już wpadł w ręce ten kijek?? Jeśli tak to jakie wrażenia? i pytanie drugie:czy AXS66MLF cw 3-12 g to dobry wybór na klenie / jazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Moim zdaniem do klasycznego kleniowania zbyt krótki. On nie ma 2 m...Większość wybiera kije 2,70 i dluzsze np avs90mlf2 albo mf2. Jak do drobnych robaczków to lm2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Moim zdaniem jeśli to mała rzeczka lub łowienie kleni z łódki/pontonu to długość wystarczająca. Kija z tej serii w ręce nie miałem ale sądząc po opisie sprawdzi się również na okoniach i pstrągach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi