Łowię-bo-lubię Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Mała paczka pocztą lotniczą £6, duża przesyłka kurierem (Parcelforce) £25. Pozdrawiam Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dzięki Grzegorz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Nie ma za co. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 @mack jak coś większego to mozna poradzić coś taniej . Są Polskie firmy które przywożą 30kg za 15f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 zastanawiam się nad zakupem kija u nich, w 6 składzie co prawda, ale i tak jako mała paczka chyba nie pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Sprawdziłem. Kijek sześcioskład jako mała paczka nie pójdzie[emoji853] Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 zastanawiam się nad zakupem kija u nich, w 6 składzie co prawda, ale i tak jako mała paczka chyba nie pójdzie...Jak byś się zdecydował daj znać. Ja wysyłam wędki po 10f za paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 @albercik2 ciągle myślę, odezwę się na priv jak się zdecyduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Czy okazja nie wiem, ale cena dobra : http://www.hurch.stronazen.pl/sklep/wyprzedaz/heavy-havu/ http://www.hurch.stronazen.pl/sklep/wyprzedaz/subzero-5-0mm-waders/W zasadzie to wiele innych rzeczy u Pana Adama taniej. Edytowane 1 Listopada 2017 przez Hansolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Witam.Trochę z przymrużeniem oka, ale ... Na rynku pojawiły się jakiś czas temu bardzo wygodne Boots & Wader Bag. W sam raz do samochodowego bagażnika. Od środka lekko ceratowane , nie przeciekają i nie brudzą wnętrza samochodu gdy wkłada się do nich mokre buty, śpiochy czy wodery.Cena oszałamiająca - całe 9,99 plnów. Choć widziałem i tańsze modele w innych placówkach handlu detalicznego.Produkt ekologiczny z prawdziwym "lifetime guarantee" - zużywasz, odnosisz i za friko dostajesz nowe. Bez żadnych opłat manipulacyjnych i innych kosztów wysyłki. Wypróbowałem i to działa naprawdę.Mój wybór padł na gustowne, w stonowanym kolorze i materiale (usztywniane lniane płótno) oraz z trwałymi i miękkimi uszami. Wielkość idealna właśnie na parę śpiochów czy butów, tudzież inną sztukę wędkarskiego ekwipunku.Żona tylko narzekała i przebąkiwała że ją pozbawiłem jakiejś torby czy czegoś takiego ... Pozdrawiam. Edytowane 2 Listopada 2017 przez Forest-Natura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Mój wybór padł na...Żona tylko narzekała i przebąkiwała że ją pozbawiłem jakiejś torby czy czegoś takiego ... Czyli to Twój wybór czy żony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Pomyślcie jak babeczki okiem zamrugają, widząc jak facet zakupy do domu targa w torbach, a pod pachą ma rolety / tuby/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Próbowałem 3 z tej serii. WF8F, WF10S3 i WF10F. Jak za tą cenę to według mnie super linki. Głowica ma 11,3 metra. Zwłaszcza ta WF8F przypadła mi do gustu. Głowica nie jest tak agresywna jak RIO Outbound, do much większych niż 18-20cm pewnie nie będzie tak dobra. Bardziej przypominała mi Vision Big Mama. Ale do much do 18cm jest ok. Z double haulem w dwóch wymachach rzut na 20m nie stanowi problemu. Niestety, producent nie załącza grafiki przedstawiającej profil głowicy.Przetestowałem dzisiaj WF9F, miękkość, śliskość profil i długość głowicy mi pasują, niestety za lekka trochę do mojego kija. Może chcesz wymienić na WF10F? Góra ze 30 rzutów moją zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 mack - ja wymienić nie mam jak. Ale może ktoś z forumowiczów będzie zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Myślałem, że te 3 o których pisałeś wziąłeś dla siebie i może 10 ci mniej przypadła do gustu bo pisałeś o 8 że ci pasuje.. W każdym razie jakby ktoś inny reflektował to też chętnie oczywiście. Jakby ktoś np. do swojego kija brał zamawiał tą linkę i też nie był pewny 9 czy 10 to może śmiało wziąć 10, jak nie przepasuje, to jestem chętny na zamiankę. Zwłaszcza że na stronie w tabelce linki opisane są jako cięższe niż wynika z opisu na szpulce jak linka dotarła, gdybym to wiedział pewnie zamówił bym 10 od razu. Jednak jak masa jest rozłożona na dłuższej głowicy to wychodzi że trzeba brać bliżej górnego zakresu żeby dobrze obracała duże frędzle. Edytowane 6 Listopada 2017 przez mack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Wziąłem dla siebie, ale mi pasują. Może AFTM 10 tonąca mogłaby być ciut cięższa, zwłaszcza przy większych muchach, do mojej dychy, ale do średnich w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) W sklepie Fishtec obniżka o £ 100 kołowrotków Hatch. W promocji modele 3+, 4+, 5+. Chyba się pozbywają starego wypustu.https://www.fishtec.co.uk/buy.cfm/fly-reels-and-spools/hatch-5-plus-finatic-fly-fishing-reel/40/yes/80253Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 6 Listopada 2017 przez Grzegorz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Mam ten kijek, świetna wędka, o ile ktoś gustuje w szybkich, cena okazyjna moim zdaniem. http://flyfishing.pl/komis/msg.php?id=98578&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Coś się szykuje na piątek ? Coś wytropiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Coś się szykuje na piątek ? Coś wytropiliście ? Takie coś?https://www.adh-fishing.com/fly-rods/single-handed/winston-nexus-single-handed-fly-rodWysyłka do PL gratis; polecam sklep. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Black Friday w Salarze. 10% na cały asortyment (oprócz towarów w promocji). http://salar.pl/index.php 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Skorzystałem,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Sorry, ale nie moglem sie oprzec https://www.vintageflytackle.com/collections/reels/products/charlton-titanium-signature-series-8500-1-2-fly-reel-1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Sorry, ale nie moglem sie oprzec https://www.vintageflytackle.com/collections/reels/products/charlton-titanium-signature-series-8500-1-2-fly-reel-1TO JEST OKAZJA jak za używany .Kiedyś mialem taki ,ale stalowy.Marian. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Robię listę na zamówienie grupowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi