obcy91 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam, zaryzykuję może nie dostanę ostrzeżenia, niestety nie otrzymałem jeszcze informacji od admina czy mogę, dlatego proszę o wyrozumiałość.Proszę koledzy posiadający swoje konta na portalu społecznościowym FACEBOOK o głos w konkursie w którym biorę udział.Nagrodą dla zwycięscy jest używany namiot, który chciałbym wykorzystać do weekandowych wypadów wędkarskich. Aby wygrać muszę mieć najwięcej polubień komentarza.Instrukcja jak oddać swój głos, mam nadzieje że pomożecie? "Siemanooo! Biorę udział w małym konkursie na FCB. Musisz tylko polubić mój komentarz.Jak to zrobić? Wchodzisz na link: http://tinyurl.com/kdtreuy(skróciłem link bo był za długi...) , a następnie zjeżdżasz kawałek w dół i widzisz „niebieski namiot” to jest konkurs dajesz pokaż komentarze odnajdujesz mnie (Marek Rzenno) i klikasz „Lubię to” pod moim komentarzem Tyle. Z góry dzięki dzięki dzięki! "Dziękuję wszystkim, którzy oddadzą swój "lajk" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Marku, masz mój głos. Choć myślę, że z Kingą będzie Ci ciężko wygrać.Chyba, że społeczność jerkbaita znów stanie na wysokości zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzięki Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Moje dwa poszły ale trochę mało... . Jak dołożycie 200 to wygra , a co to jest 200 Jerkbaitowców...i dobre chęci. Niech chłopak ma gdzie mieszkać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociszp Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Like ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 dorzuciłem się i ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Masz i mój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dziękuję Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 poszło, jeszcze 59 różnicy J. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Poszedł i mój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Też się dołożyłem z profilu żonki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wybacz, nie używam tej "społecznościowej" papki, nie mogę Cię wesprzeć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Spoko rozumiem Ja przez ok. 3lata nie słuchałem innych i nie chciałem używać tej papki. Ale teraz przyznam, że jest przydatne, szczególnie jak trzeba coś pilnie załatwić (choćby zapytać znajomych kto chce się wybrać na rybki ), po za tym kosztuje tyle ile czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pozostanę przy swoim zdaniu, jeśli pozwolisz. Oczywiście rozumiem Twoje i innych podejście do tematu, ale nie bardzo mam ochotę opowiadać o ............ w moim życiu i czytać o ......... innych. Nie interesuje mnie to. Ja jestem człowiek starej daty i nie mam potrzeby och-lajkowania mojej kupy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ode mnie też "like" poszedł. Powodzenia, mam nadzieję że nie pogonisz go na giełdzie jb tylko na prawdę będziesz używał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Planuje na przyszłe wakacje wypad weekendowy nad Bieszczadzkie rzeki, rzeczki także w tym celu wziąłem udział w konkursie a z pewnością przyda sie nie raz bo sporadycznie sypiam w samochodzie hehe - dzieki. Oczywiście szanuje Twoje zdanie i wybór jesteśmy wolni i niech każdy robi to co chce i lubi ale masz racje czasem tez mam wrażenie ze jest to papka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 111 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Poszło! Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 poszło, różnica topnieje ale żeby pokazać że z nami nie ma żartów to trzeba by zdublować wynik konkurencji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Masz mój głos ps. znajdź na fb grupy typu "pomoc w konkursach" "konkursy-pomagam" itp. mogą się przydać w ostatniej chwili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wierzę w kolegów po kiju gutek - poszukam, nie przyszło mi to do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Marku... "lubię to"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeszcze potrzeba 50 głosów aby zrównał się z prowadzącą, która wg. mnie sprzeda od razu namiot ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi