Skocz do zawartości

Proszę o pomoc w konkursie/ Podaruj mi swój głos :)

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zaryzykuję może nie dostanę ostrzeżenia, niestety nie otrzymałem jeszcze informacji od admina czy mogę, dlatego proszę o wyrozumiałość.

Proszę koledzy posiadający swoje konta na portalu społecznościowym FACEBOOK o głos w konkursie w którym biorę udział.
Nagrodą dla zwycięscy jest używany namiot, który chciałbym wykorzystać do weekandowych wypadów wędkarskich. 

Aby wygrać muszę mieć najwięcej polubień komentarza.

Instrukcja jak oddać swój głos, mam nadzieje że pomożecie? :)

"

Siemanooo! Biorę udział w małym konkursie na FCB. Musisz tylko polubić mój komentarz.

Jak to zrobić? Wchodzisz na link: http://tinyurl.com/kdtreuy(skróciłem link bo był za długi...) , a następnie zjeżdżasz kawałek w dół i widzisz „niebieski namiot” to jest konkurs dajesz pokaż komentarze odnajdujesz mnie (Marek Rzenno) i klikasz „Lubię to” pod moim komentarzem Tyle.

Z góry dzięki dzięki dzięki! "

Dziękuję wszystkim, którzy oddadzą swój "lajk" .

post-51148-0-39747000-1417973354_thumb.jpg

• Like 1

Spoko rozumiem :) Ja przez ok. 3lata nie słuchałem innych i nie chciałem używać tej papki. Ale teraz przyznam, że jest przydatne, szczególnie jak trzeba coś pilnie załatwić (choćby zapytać znajomych kto chce się wybrać na rybki :) ), po za tym kosztuje tyle ile czas.  

Pozostanę przy swoim zdaniu, jeśli pozwolisz. ;)  Oczywiście rozumiem Twoje i innych podejście do tematu, ale nie bardzo mam ochotę opowiadać o ............ w moim życiu i czytać o ......... innych. Nie interesuje mnie to. :blink:  Ja jestem człowiek starej daty i nie mam potrzeby och-lajkowania mojej kupy. :ph34r:

• Like 2

Planuje na przyszłe wakacje wypad weekendowy nad Bieszczadzkie rzeki, rzeczki także w tym celu wziąłem udział w konkursie :) a z pewnością przyda sie nie raz bo sporadycznie sypiam w samochodzie hehe - dzieki.

Oczywiście szanuje Twoje zdanie i wybór :) jesteśmy wolni i niech każdy robi to co chce i lubi :) ale masz racje czasem tez mam wrażenie ze jest to papka :)