witek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Szanowni jerkbaitowcy,czy ktoś posiada GPS-a f-my Garmin (musi współpracować z PC) i byłby skłonny wypożyczyć mi go na wyprawę na Lofoty w 2 połowie maja? Rewanż do uzgodnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 petrus33 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Sam odbiornik nic Ci nie da, musisz jeszcze mieć mapy regionu najlepiej Bluechart Atlantic, a to jest wydatek 1000zł.W zeszłym roku byłem na północy Szwecji z moim Garminem GPSmap 60 CX i przeleżał w domku bo nic nie pokazywał..... Mapa bazowa Europy, która jest wgrana do urządzenia jest zypełnie nieprzydatna na morzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Sam odbiornik nic Ci nie da, musisz jeszcze mieć mapy regionu najlepiej Bluechart Atlantic, a to jest wydatek 1000zł. Mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 @Witek, szkoda, że nie zapytałeś się wcześniej bo właśnie niedawno sprzedałem (bardzo tanio!) swojego starego Garmina. Teraz sam zostałem bez gpsa a mapy mam... @Petrus33, ...W zeszłym roku byłem na północy Szwecji z moim Garminem GPSmap 60 CX i przeleżał w domku bo nic nie pokazywał... - uważam, że to twój błąd, iż gps przeleżał w domku. Gps przydaje się na rybach także bez map. Głównym zadaniem gps jest zdobycie dokładych namiarów geograficznych na określony punkt. Dzięki gpsowi mogłeś sobie zaznaczyć najlepsze miejscówki lub trasy po których pływałeś. Dzięki takiemu zapisowi mogłeś z zamkniętymi oczami trafiać na miejscówki lub powtarzać przepłynięte trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 To tak w kwestii przypomnienia postu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Wypozycz na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Szanowni jerkbaitowcy,
czy ktoś posiada GPS-a f-my Garmin (musi współpracować z PC) i byłby skłonny wypożyczyć mi go na wyprawę na Lofoty w 2 połowie maja? Rewanż do uzgodnienia...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi