bartolomeo213 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Niedawno odebrałem swój pierwszy kij z pracowni i jestem z niego w 100% zadowolony wiec zastanawiam się nad następnym Jak w temacie karabela pst943-2 opinie osób używających jak sprawuje się blank do czego go uzywacie i z jakimi gramaturami przynęt w minimalnej i maksymalnej gramaturze pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Chces kupic kij nie wiedzac do czego? Powinno byc raczej odwrotnie, ale co ja tam wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wiem do czego potrzebuje i wydaje mi się ze blank będzie ok ale chciałbym dowiedzieć się do czego używają go osoby posiadające,zadałem pytanie tak a nie inaczej żeby nikt nie wciska mi innych banków na sile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nikt nie pomoże i nic nie napisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 poczytaj sobiehttp://jerkbait.pl/topic/7784-z-wizytą-u-dawno-niewidzianych-przyjaciół-rodmas/page-8ja tez jestem w posiadaniu -od 3 tygodni ale jeszcze nie miałem okazji nim łowic wiec niewiele o nim wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi