Bass-74 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Może i te rękojeści w obecnej serii ładniejsze, ale blanki HMG jak na mój gust stara seria miała lepsze, czuć w nich było moc i mięso, a ta nowa to takie papierowe miękie witki. To takie moje mało subiektywne odczucia. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Może i te rękojeści w obecnej serii ładniejsze, ale blanki HMG jak na mój gust stara seria miała lepsze, czuć w nich było moc i mięso, a ta nowa to takie papierowe miękie witki. To takie moje mało subiektywne odczucia. :-) Miałem przez dłuższy czas jednoskład 7-21g 198cm w spinie a teraz mam to samo ale do 1oz w castingu. Nie są to miękkie papierowe witki :-) Wersja UL, L czy ML może i owszem, ale nie papierowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi