Jozi Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Chylińska teraz to przykładna matka Polka- 3 dzieci .Ze starego lansu tylko dziary jej zostały . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 No panie Kuba, prima sort kijaszek wyszedł. Czekam na kolejne projekty. Pozdrawian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witaj w klubie popaprańców ;-) Jak na pierwszego ukręconego nieźle. Trzymam kciuki za nastepne projekty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kuba pieknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Czym koledzy szlifujecie pianke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Czym koledzy szlifujecie pianke? Tak jak korek, papierem sciernym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Kuba a tak z ciekawości do jakiego rodzaju okoniowania go zastosujesz ? Łódka ? Brzeg ? Brodzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Belly boat i brzeg, choć pewnie i łódkę obgonie. Do pstrągów na sanie na jigi też się pewnie sprawdzi z racji długości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Belly boat i brzeg, choć pewnie i łódkę obgonie. Do pstrągów na sanie na jigi też się pewnie sprawdzi z racji długości Kuba będzie do tego bardzo dobry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dlatego wybrałem ten blank, a nie inny. Wahałem się po miedzy Matagi. Ale po zakupie Phenixa, miałem okazję pomagać tym blamkiem matagi który wybrałem jako konkurenta wyboru i dobrze że padło wcześniej na phenixa bo matagi by nie podołało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) A jak myślicie do brodzenia ta długość(213) bedzie oki ? Myślałem nad 862-2.....Jest coś podobnego w 2 kawalkach z ptaszorów w podobnej gramaturze ,ale dłuższe ? Kuba ? Pytam bo podejrzewam , że temat znasz dobrze i wypytałeś kogo trzeba FX802-2? Edytowane 24 Grudnia 2014 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 A jak myślicie do brodzenia ta długość(213) bedzie oki ? Myślałem nad 862-2.....Jest coś podobnego w 2 kawalkach z ptaszorów w podobnej gramaturze ,ale dłuższe ? Kuba ? Pytam bo podejrzewam , że temat znasz dobrze i wypytałeś kogo trzeba Jak dla mnie to mógłby być nawet krótszy do brodzenia ale to kwestia preferencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 213 będzie do brodzenia spoko na pewno, jeśli chodzi o jigowanie Dłuższych to Fx 905 ponoć jest spoko, ale tu pewnie znów za długi. Też myślałem żeby dwa kawalki wziąć, ale w końcu padło na monoblank, kolega Paweł mi zrobił tube z zapięciem do roweru do transportu i będzie się jakoś łowiło Jak phenixa nie trafisz to pogadaj z K.Zielińskim coś Ci na pewno zrobi takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Tomek ,ja łowię okonie blasem xf 305cm 6Lb , i boję się , że nie podolam tak krotkiemu kijkowi -dlatego kombinuję (schodzę z długościa stopniowo ) Swoją drogą taki blas mimo swojej długości jest bardzo czuły. Kolejne pytanie do Kuby jak oceniasz rożnice w czulości między tymi dwoma blankami -wiem m że masz oba Ps. szukam kija pod okonia tylko do jigów 1-7gram w maxie Edytowane 24 Grudnia 2014 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Powiem Ci tylko tyle, nie bój się, bierz 701, dobra kosa okoniowa, krótszym kijem duuuuzo lepiej się jiguje Też się bałem krótkich kijow, ale wyjazd na Mistrzostwa Polski zmusił mmie do zakupu jakiegoś krótszego kija pod oksy, łowiłem z łódki, potem po powrocie zacząłem łowić okonie nim z brzegu i było naprawdę super, nie wyobrażam sobie teraz łowienia okoni dłuższym kijem Czułością używając plecionki wypadają porównywalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 A i wezmę zapewne..ale już tak z czystej ciekawości , jest coś z phenixa ciut dłuższego o podobnych parametrach ? coś 2,30 ? 2,40 ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 A i wezmę zapewne..ale już tak z czystej ciekawości , jest coś z phenixa ciut dłuższego o podobnych parametrach ? coś 2,30 ? 2,40 ? Pzdrhttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-PHENIX-DRAGONFLY-Wazka/845 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 2,4m w jednym kawałku to nie jest dobry pomysł według mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Czemu.... wszystko zależy czy masz jak transportować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Tak jak pisze Tomasz, albo można go przyciąć z dołu, zresztą są jeszcze, tańsze elixiry w różnych długościach.http://rodmas.pl/?page_id=124 Edytowane 24 Grudnia 2014 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Nie nie ciąć lepiej nie... lepiej poszukać inny blank jeżeli ten jest za długi. Jest wybór wszak. A takie przycięcie nie wiadomo jak wpłynie na wedke. Zwłaszcza taka której moc bierze się z dolnika tylko . Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Znajac siebie kupie dwa 862-2 i 701 oczywiscie FX. Cos nie moge sie zdecydowac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 2,4m w jednym kawałku to nie jest dobry pomysł według mnie [/quoteKubus nie zalezy mi na jednym kawalku a jedynie na zakresie obslugiwanych jigow ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Posłuchaj mnie, wszak dzis zwierzęta ludzkim głosem przemawiają bierz 701-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 A wezmę Zobacze jak to jest przeskoczyć z 305 na 213 cm Może być ciężki szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi