kubaS 1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Będzie dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kolejna 701 w przygotowaniu tym razem korek i TVS z niebieskim grafitowym Wovenem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Kuba ważyłeś może TVS+woven ? Ciekaw jestem ile to ma gr dużo cięższe w porównaniu do DPS16? Edytowane 14 Stycznia 2015 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Fajnie delikatnie kijaszek wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ten TVS jest raczej cięższy od DPS, nie ważyłem, ale tak mi się wydaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Mój TVS16 ze zwykłą grafitową rurką w wersji z dokrętką ważył 22 g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Pokaz Kuba tego drugiego Fx-a jak Ci wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Fajna ta 701 subtelna kosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Panowie co powiecie o tym ugięciu?Zmieniać coś tu w spacingu?Od dołu:16M,8M,5M,4V,4L.3×3L 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Kuba jest fajnie Pokaż jeszcze ugięcie samej szczytówki na lince w pionie nie pod kątem, bo teraz to wydaje się, że trochę ugięcie naciągasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Wyglada w porzadku Tylko zdjecie troche slabe i duzo nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Nie dałem rady niestety zrobił lepszego zdjęcia w moich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Nie rób na tle kwiatka tylko ściany .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Tyle udało mi się wycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dało się troszkę lepiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zdejmij obraz i wygnij troche tego patyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Bardzo mocna szczytówka, to jest ten blank o którym rozmawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Tak Janusz, po załozeniu przelotek trochę się zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Po delikatnej zmianie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Przysuń Kuba drugą ( patrząc od dołu) do startowej ok 1cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Tam pomiędzy drugą a trzecią jest taśma z wyznaczonym kręgosłupem, nie wiem czy może o to też Ci nie chodzi? Edytowane 22 Października 2015 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Nie nie chodzi mi o przerwę między pierwszą przelotką startową a drugą. Kijek tam na moje oko gnie się mocniej niż wyżej i trzeba ta odległość zmniejszyć.Czy to blank z F.A ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Matagi AWR 662L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Kijek już po pierwszych testach Jest ideolo.Fajnie mieć kij na blanku limited edition 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Kuba jeżeli kij trzymasz w lewej to warto przełożyć korbę, tak jest strasznie niewygodnie Wtedy dopiero będzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi