bartolomeo213 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Kijek trzyma w lewej ręce bo prawa robi zdjęcie ???????? Edytowane 24 Października 2015 przez bartolomeo213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Janusz,ale się zgrywasz :D Pocieszyłbyś mnie że nie spartoliłem sprawy haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Kuba nie zgrywam się, kij Ci się udał, Ty się cieszysz, więc ja też mam dobry humor Przecież nie będę merdał ogonem Gdybyś nie był do końca zadowolony, wtedy na pewno bym Cię pocieszał, sam też nie tryskał bym radością No dobra, dla Ciebie wszystko, Kuba, ale ten kijaszek Ci się udał, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Oby był fartowny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 oj fartowne bydle 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Piękne garby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi