piotrekOlc Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam, Interesuje mnie wędka SC Legend tournament Walleye LTWS70MLF2 lub LTWS76MLXF2. Jak ta wędka się zachowuje?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jak na każdą dobrze wychowaną wędkę zachowuje się dobrze, no chyba że ma gorszy dzień wtedy potrafi strzelić fochem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Haauki w sąsiednim wątku o ciebie pytają ,niezła burzę tam rozpętałeś . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wczoraj do Żbika odesłałem dwa złamane Tournamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wczoraj do Żbika odesłałem dwa złamane Tournamenty Co to ma do rzeczy ?? Na setki tysięcy wyprodukowanych cześć musi się złamać. A serwis st croix nie jest zły ... miałem premiera. , wildrivera i avida i moje bassa. Żadnego nie złamałem ... tyle że mi croixy nie leżą jakoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wiesz, co innego gdyby były różnie uszkodzone ale były połamane tak samo, identycznie wręcz A co to ma do rzeczy? Temat o LT więc wypowiedziałem się o LT. Jak trudno pojąć, to następnym razem wytłumaczę bardziej Ja Wild Rivera oddałem ojcu, bo już nie spinninguje, ale jest to fajny kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 zalezy do czego bedziesz uzywal walleya ja osobiscie wole bassa choc ciezko bylo mi sie do niego przekonac jak tomkowi mam jeszcze elitke i raczej wiecej wedek tej firmy narazie nie chce moze jak beda jakies nowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi