Tomek88 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tego balistica miałem okazję zobaczyć na targach Rybomania w Lublinie. Przyjemna wędka za rozsądne pieniądze. Gdyby nie fakt, że mam SG Troutizimo do 7g oraz, że balistic ma chyba 1,8m to zastanowił bym się nad nim. Nie miałem okazji nim łowić, jedynie wrażenia "na sucho". Dla mnie - osoby szukającej niedrogich, masowych wędek była to ciekawa propozycja Klucha, szpada czy coś po środku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Coś po środku, jeśli punktem odniesienia jest SG mój do szpady w moim odczuciu mu brakuje. Preferuję wędki szybkie ale nie XF, to było coś w tym guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 A ten spro to szpada czy klucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tego nie wiem, pierwszy raz się z nim spotkałem. Natomiast wiem że poza tym phoenixem z linku są jeszcze dwa inne. Te same długości, waga niecałe 80g ale wyrzut 1-7g, 2-6g i 2-10g. Wszystko w jednym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Z tego co mi wiadomo tylko 2-10g jest jednoskładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 A rzeczywiście, mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi