pawelekk Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 NIe wiem czy dobrze widze, ale dzis jedna rzecz mnie wprawiła w osłupienie... forum odwiedzało 1046 gosci... Jeżeli to nie jakiś błąd to szacunek należy sie dla twórców Statystyki godne największych portali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 tak tez zwrocilem na to uwage. Kiedy odwiedzilem dzis forum poraz pierwszy statystyki byly nastepujace. 15 userow on line, 1 ukryty i .... 1228 anonimowych sam jestem ciekawy oco chodzi? pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Mysle, ze to jakies sieciowe fatamorgany. Gdyby tak bylo to bylby problem w przegladaniu forum a to nie mialo miejsca. Jednak bywa, ze jest kilkudziesiecui przegladajacych i w to jestem sklonny uwierzyc.Wolalbym jednak, gdyby uzytkownicy mieli inne kryteria w ocenie...mianowicie uzalezniac ocene od przeczytanej wartosci merytorycznej a nie tylko od ilosci odwiedzajacych... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelekk Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Merytoryczność to jedna sprawa. Jeżeli jest stała, duża liczba osób przeglądających forum to śswiadczy to o tym, żze i zawartość merytoryczna jest na poziomie. Inaczej nie mieliby po co kolejny raz wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 To na pewno nie są userzy a jakieś oprograowanie, które przeszukuje forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Już znalazłem kogoś kto się bawi. Niestety widzę, że próbuje się włamać na forum wykorzystując formularz logoowania i wysyłając do nas setki rządań. Mam już logi i IP więc ... myślę, że będę musiał złożyć jakiś donosik. No i jeszcze zlokalizowany - okolice Zamościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Już znalazłem kogoś kto się bawi. Niestety widzę, że próbuje się włamać na forum wykorzystując formularz logoowania i wysyłając do nas setki rządań. Mam już logi i IP więc ... myślę, że będę musiał złożyć jakiś donosik. No i jeszcze zlokalizowany - okolice Zamościa tylko poco mialby ktos to robic? I jaki moglby osiagnac cel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Nie róbmy dochodzenia - są różne powody. Zgłoszenie wysłane do TPSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Widać że wszystko wróciło do normy ,zgłoszenie podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 363 gości odwiedzających forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Okolice Zamościa?! to koło mnie !! nie dość że zalogowany z Zamościa jestem tylko ja, to jeszcze tacy ludzie mi moją miejscowość w ten sposób reklamują, ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie przejmuj się - szkoda nerwów ... za oknami taka ładna pogoda a weekend już tuż, tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawelekk
NIe wiem czy dobrze widze, ale dzis jedna rzecz mnie wprawiła w osłupienie... forum odwiedzało 1046 gosci... Jeżeli to nie jakiś błąd to szacunek należy sie dla twórców
Statystyki godne największych portali
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi