Skocz do zawartości

WAVEINN - sklep internetowy / opinie użytkowników.

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie czy ktoś robił zakupy w tym sklepie?

Natknąłem się na ten sklep i super atrakcyjne ceny elektroniki wędkarskiej.

Dzwoniąc na numer telefonu odzywa się tylko automat?!? Hmm

Czy ktoś ma wiedzę o tym sklepie???

www.waveinn.com

Dzięki za wszelkie info ;)

Edytowane przez francisco scaramanga

Korzystałem, polecam.

W tym roku kupowałem sumowego Shimaniaka w dobrej cenie.

Wszystko odbyło się bezstresowo.

Za przesyłkę wędki z Hiszpanii zapłaciłem 6euro z gwarancją dostarczenia w cztery dni :D

Kiedyś też coś kupowałem ale już nie pamiętam co, fajne promocje mają.

Też zamawiałem, i też mógłbym się przyczepić do zabezpieczenia. DO 2 m patyka dali tubę 240, która złamana była i olejona taśmą kurierską tuż nad końcem wędziska - fart. Ceny spoko. Wysyłka szybko szła jeśli produkt jest na magazynie ;)

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Odświeżę temat. Jestem zainteresowany zakupem echa Lowrance Elite 4 chirp i znalazłem takowe w sklepie wavienn.com Jednak nie mogę rozszyfrować co oferowane jest w poszczególnych niżej przedstawionych ofertach:

1.    http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-elite-4-chirp-83-200-455-800-khz/1284989/p 

2.    http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-elite-4-chirp---transducer---sun-cover/135866658/p

W jednej jest osłona na ekran to zauważyłem jednak czym różnią się ponadto w/w zestawy.

Próbowałem skontaktować się z obsługą sklepu poprzez infolinię jednak poziom rozmowy z konsultantem to jakaś kpina. Żadnych konkretnych informacji. Odesłali mnie do skontaktowania się poprzez mail z zapytaniem o przedmiot i na moje pytanie odnośnie języka polskiego w menu echa oraz pytanie czy GPS nie jest zablokowany  i czy będzie działać w Polsce otrzymałem odpowiedz "Sonda może działać w Polsce, natomiast nie posiada polskiego menu".

Chciałem zapytać tu na forum może ktoś z kolegów potwierdzi powyższe odnośnie menu w j. polskim, czy GPS nie ma blokady na Europę i czym różnią się oferty z w/w linków. 

• 1 rok później...

Generalnie ten sklep / wędkarski to jest nieporozumienie, panuje tam straszny bałagan. Brak możliwości uzyskania informacji czy to co jest na zdjęciu i w opisie to jest to co dostanę po zamówieniu. Konkretnie zapytałem o Shimano Curado 201 "i". W sklepie są 2 produkty o tej nazwie, opis obu jak i zdjęcia a raczej "grafiki" przedstawiają coś co nigdy nie pochodziło z oferty shimano.

shimano-curado-201-i-hggr.jpg

Przełożenie 6,2:1 nigdy nie miało miejsca co najwyżej 7,2:1 więc przyjąłem że to błąd w opisie i obu pozycjach tabelki w grafice. Postanowiłem dopytać który produkt mam zamówić żeby był to kołowrotek z przełożeniem 6,3:1. Domniemałem że to będzie ten bez HG ale tutaj otrzymałem wiadomość, że nie są dostępne żadne inne informacje niż te które są w opisie produktów na stronie :D

no comment.

• 1 rok później...