francisco scaramanga Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Mam pytanie czy ktoś robił zakupy w tym sklepie?Natknąłem się na ten sklep i super atrakcyjne ceny elektroniki wędkarskiej. Dzwoniąc na numer telefonu odzywa się tylko automat?!? Hmm Czy ktoś ma wiedzę o tym sklepie??? www.waveinn.com Dzięki za wszelkie info Edytowane 10 Grudnia 2014 przez francisco scaramanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Sam nie kupowałem jednak słyszałem od znajomych, że kilka razy ściągali wędki i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Korzystałem, polecam.W tym roku kupowałem sumowego Shimaniaka w dobrej cenie.Wszystko odbyło się bezstresowo.Za przesyłkę wędki z Hiszpanii zapłaciłem 6euro z gwarancją dostarczenia w cztery dni Kiedyś też coś kupowałem ale już nie pamiętam co, fajne promocje mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 ja tez korzystałem towar dotarł i był zgodny z zamówieniem ale jakość opakowania wewnetrzengo wędek (zabezpieczenie folią bąbelkową tragiczne co w konsekwencji doprowadziło do uszkodzenia wędek...) więc jeśli chodzi o wędki pomimo dobrych cen odradzam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Też zamawiałem, i też mógłbym się przyczepić do zabezpieczenia. DO 2 m patyka dali tubę 240, która złamana była i olejona taśmą kurierską tuż nad końcem wędziska - fart. Ceny spoko. Wysyłka szybko szła jeśli produkt jest na magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dwa tygodnie temu wysłałem do nich pytanko odnośnie asortymentu, zasad dostawy, faktury, gwarancji, czasu dostawy. Cisza jak po pogrzebie organisty... Na telefonie odzywa się automat i spadaj pan, żadnej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zamawiałem szpulę do Vanka, zamówiony towar otrzymałem, także mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Brałem echo - szybko i bezproblemowo - wszystko było ok. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Bodajże to hiszpański sklep,Brałem szpulkę, dość długo czekałem, ale ostrzegali, że czekają na dostawęOstatecznie wszystko OK Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Brałem echo - szybko i bezproblemowo - wszystko było ok. Polecam. Mam pytanko czy Twoje echo dotarło z polskim menu? Dzisiaj odpisała mi jedna dama o imieniu Michelle, że Humminbird którego chcę kupić nie posiada polskiego interfejsu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ja kupiłem Lowrenc-a z m.in. polskim menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 www.waveinn.com kolor podobno zarezerwowany dla admina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Fajnie że jest ten wątek,dziś zrobię zakupy w waveinn.com jak dojdzie towar to dam znać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Odświeżę temat. Jestem zainteresowany zakupem echa Lowrance Elite 4 chirp i znalazłem takowe w sklepie wavienn.com Jednak nie mogę rozszyfrować co oferowane jest w poszczególnych niżej przedstawionych ofertach: 1. http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-elite-4-chirp-83-200-455-800-khz/1284989/p 2. http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-elite-4-chirp---transducer---sun-cover/135866658/p W jednej jest osłona na ekran to zauważyłem jednak czym różnią się ponadto w/w zestawy.Próbowałem skontaktować się z obsługą sklepu poprzez infolinię jednak poziom rozmowy z konsultantem to jakaś kpina. Żadnych konkretnych informacji. Odesłali mnie do skontaktowania się poprzez mail z zapytaniem o przedmiot i na moje pytanie odnośnie języka polskiego w menu echa oraz pytanie czy GPS nie jest zablokowany i czy będzie działać w Polsce otrzymałem odpowiedz "Sonda może działać w Polsce, natomiast nie posiada polskiego menu". Chciałem zapytać tu na forum może ktoś z kolegów potwierdzi powyższe odnośnie menu w j. polskim, czy GPS nie ma blokady na Europę i czym różnią się oferty z w/w linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Do tej drozszej dostajesz rsa do podłączenia do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Obsługa masakra, kontakt żaden. Na moje maile w ilości 4 tylko jedna odpowiedź. Konsultant przez telefon nie wie nic. Nadal nie wiem czy są jednostki w metrach, temperatura w stopniach celcjusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Podbiję temat. Jakieś nowe wieści ktoś ma na temat sklepu?Chce kupić tam Humminbird Autochart Pro Europe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Kupowałem kilka mies. temu przetwornik podlodowy do Lowrance'a - bez problemów, chociaż dostawa się mocno przeciągnęła (zwykły list rejestrowany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jakis czas temu kupiłem Rapalki. Dostałem informację, że nie mają ich na stanie więc zrezygnowałem. Kasę odesłali (paypal). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Generalnie ten sklep / wędkarski to jest nieporozumienie, panuje tam straszny bałagan. Brak możliwości uzyskania informacji czy to co jest na zdjęciu i w opisie to jest to co dostanę po zamówieniu. Konkretnie zapytałem o Shimano Curado 201 "i". W sklepie są 2 produkty o tej nazwie, opis obu jak i zdjęcia a raczej "grafiki" przedstawiają coś co nigdy nie pochodziło z oferty shimano. Przełożenie 6,2:1 nigdy nie miało miejsca co najwyżej 7,2:1 więc przyjąłem że to błąd w opisie i obu pozycjach tabelki w grafice. Postanowiłem dopytać który produkt mam zamówić żeby był to kołowrotek z przełożeniem 6,3:1. Domniemałem że to będzie ten bez HG ale tutaj otrzymałem wiadomość, że nie są dostępne żadne inne informacje niż te które są w opisie produktów na stronie no comment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ja miałem kupić w tym sklepie okulary Oakley bo ccc ale zrezygnowałem bo choć jestem wierzący to w tym przypadku nie uqierzylem q cuda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witam kolegów,mam pytanko czy ktoś korzystał ostatnio z zakupów w tym sklepie?Czy te Helixy mają polskie menu? https://www.waveinn....wE&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witam kolegów,mam pytanko czy ktoś korzystał ostatnio z zakupów w tym sklepie?Czy te Helixy mają polskie menu? Bezpieczniej będzie im zadać to pytanie drogą mailową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Tylko to są modele bez SI. A za tą kwotę można kupić z SI ( albo taniej) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Faktycznie nie maja SI, nie zauważyłem.Możesz podać link\namiar gdzie można kupić z SI taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi