filip Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 WitamCzy kupował ktos , coś w tym sklepie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Kupowałem ze dwa razy ale kilka lat temu. Zero problemów tylko przesyłka długo szła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ostatnio tam kupowalem - 0 problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ja też kupowałem coś 2-3 razy, ostatnio jakoś ze dwa lata temu. Zero problemów. Przesyłka była w ciągu 4-5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Również kupowałem wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Hej Ja kupowałem sprzęt do nurkowania w diveinn (inna sekcja niż waveinn), na przecenach super ceny w stosunku do standardu, a wysyłka b.szybka i tania.Jak dobrze pomnę to komputer miałem u siebie po 2 dniach od wpłaty.Tak, że polecam. pzdrtomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Witam czy ktoś korzystał z usług tego portalu/sklepu ? Towar przyjdzie ? Edytowane 16 Listopada 2020 przez koyot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Czasem maja opóźnienia lekkie (taki czas) ale sklep sprawdzony - kilka razy kupowałem tam, pierwszy raz z 5 lat temu - ostatni raz w maju chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 kupowalem u nich pletwy, maske , fajke i inne gadgety do snorkowania etc.wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Ja kupowałem wędki , jedną nawet reklamowałem. Wszystko było w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mormyszka Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Kupiłem w tym sklepie fajną wedke 2.15m w monoblanku wczoraj przywiózł kurier DHL PARCEL nie polecam tego kuriera tuba złamana w dwóch miejscach wedka złamana 30cm. szczytu przesyłka zapakowana fatalnie tuba 2.40m.o średnicy 10 cm. do 2m.rury przyklejili 40cm.rury w środku pusto żadnego zabezpieczenia i mam przeczucia że będą problemy z reklamacją nie polecam zakupu wędek jednoczęśćiowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 kolejny raz zrobiłem zakupy w tym sklepie, tym razem bikeinn, przesyłka GLS z Hiszpanii przyszła dziś, po 4 dniach,wszystko OK, sprawnie, szybko, dobry towar i w dobrej cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Ja kupowałem kołowrotek, miał być po siedmiu dniach roboczych, był po czterech. Wszystko ok. No i cena bardzo konkurencyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrk82 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Potwierdzam słowa poprzedników ,szybko i konkurencyjnie i nie tylko sprzęt wędkarski ale też motorowodny w dobrych cenach vs PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi