krystiano1981r Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam.Noszę się z zamiarem kupna tytułowej łodzi http://www.lodzie-opole.pl/produkt/wile-405/W związku z tym zwracam się do Was o ew opinie na jej temat (może ktoś posiada,łowił czy chociaż oglądał w realu?)Najbardziej interesuje mnie jej stabilność,komfort wędkowania na stojąco,wykonanie oraz inne walory wędkarsko użytkowe.Drugą opcją jest ta Lambda od Krugera http://www.krugerboats.com/lodzie-motorowe-rybackie-wioslowe/lambda/Na temat łodzi od Krugera mam sprawdzone info z pierwszej ręki (dzięki Tomek) poza tym w najbliższym czasie będę miał okazję obejrzeć ją w realu.Niestety ciężko jest znaleźć jakiekolwiek info nt Wile 405.Z góry dziękuję za wszelkie informacje,rady itd Pzdr Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CORNEL Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Jechałem do Szwecji, wiozłem silnik na pawęży, ponton w środku w łódce, mieszkaliśmy w lesie więc codziennie ze 2 km po dziurach, nad jezioro około 30 km. Nic się nie stało, pawęż jest bardzo masywna. Producent dopuszcza silnik do 15 KM, poprzedni właściciel pływał na 20 KM. W Polsce w większości przypadków wożę silnik w bagażniku. Łódka jest raczej z tych mocniejszych, deklarowana waga jest rzeczywiście około 150kg. Jak na budżetową łódkę jest bardzo dobrze wykonana.Miałem przez chwilkę Michał Milex ale ta była cieńsza, burty wginały się łatwo, była szersza ale cieńsze poszycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielos Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Jechałem do Szwecji, wiozłem silnik na pawęży, ponton w środku w łódce, mieszkaliśmy w lesie więc codziennie ze 2 km po dziurach, nad jezioro około 30 km. Nic się nie stało, pawęż jest bardzo masywna. Producent dopuszcza silnik do 15 KM, poprzedni właściciel pływał na 20 KM. W Polsce w większości przypadków wożę silnik w bagażniku. Łódka jest raczej z tych mocniejszych, deklarowana waga jest rzeczywiście około 150kg. Jak na budżetową łódkę jest bardzo dobrze wykonana.Miałem przez chwilkę Michał Milex ale ta była cieńsza, burty wginały się łatwo, była szersza ale cieńsze poszycie. Dzięki Cornel za wszystkie odpowiedzi i opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krystiano1981r
Witam.
Noszę się z zamiarem kupna tytułowej łodzi http://www.lodzie-opole.pl/produkt/wile-405/
W związku z tym zwracam się do Was o ew opinie na jej temat (może ktoś posiada,łowił czy chociaż oglądał w realu?)
Najbardziej interesuje mnie jej stabilność,komfort wędkowania na stojąco,wykonanie oraz inne walory wędkarsko użytkowe.
Drugą opcją jest ta Lambda od Krugera http://www.krugerboats.com/lodzie-motorowe-rybackie-wioslowe/lambda/
Na temat łodzi od Krugera mam sprawdzone info z pierwszej ręki (dzięki Tomek) poza tym w najbliższym czasie będę miał okazję obejrzeć ją w realu.Niestety ciężko jest znaleźć jakiekolwiek info nt Wile 405.
Z góry dziękuję za wszelkie informacje,rady itd
Pzdr Krystian
Top użytkownicy dla tego pytania
7
7
5
4
Popularne dni
9 Gru
13
13 Gru
13
11 Gru
10
10 Gru
8
Top użytkownicy dla tego pytania
welpa1809 7 odpowiedzi
Michał81 7 odpowiedzi
mlynek1976 5 odpowiedzi
krystiano1981r 4 odpowiedzi
Popularne dni
9 Gru 2014
13 odpowiedzi
13 Gru 2014
13 odpowiedzi
11 Gru 2014
10 odpowiedzi
10 Gru 2014
8 odpowiedzi
Popularne posty
Losos24
Kolego jak chcesz uderzyć psa to kij zawsze znajdziesz. Co twój wpis wnosi do głównego wątku? Lakonicznie pisząc o certyfikatach miałem na myśli firmę produkującą według norm, z zapewnieniem bezpiecze
Losos24
Firma Kruger i jej łodzie są znane i cenione od lat, sprawdzone konstrukcje z certyfikatami. Pierwsza rzecz przy Wile 405 to brak dokładnego foto pawęży i info jaka moc silnika może być stosowana do t
SALAR80
Ja mam podobną a i może ten sam kadłub. Ja kupiłem z Chojnic . Jest zaje fajna ,stabilna i dobrze się zachowuje na dużej fali. Wyszła mnie 3600 ,jak gościa pomęczysz to zejdzie z cenki,naprawdę warta
Opublikowane grafiki
52 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi