Skocz do zawartości

Sklep 'Przynęty Świata' - opinie

Wormson

Rekomendowane odpowiedzi

Gość EdekZfabrykiKredek

Kolega był w sklepie, jest ze szczecina, jego słowa: nie wiem jak tam ktoś rozeznaje się w zapasach. Przynęty są wszędzie łącznie z połową podłogi w sklepie . 

To tak samo jak są na Rybomani to przynęty walają się wszędzie.

Witam! wydaje mi się że zostałem oszukany przez właścicieli tego sklepu,dobrze że towar zamówiłem na próbę na nie wielką kwotę.Brak jakiegokolwiek odzewu,nie odbierają telefonów, brak odpowiedzi na maile.NIE POLECAM TEGO SKLEPU.

Pewnie będą na Rybomanii, będziecie mieli wszyscy okazję nawtykać im osobiście. Może to zmieni podejście do obsługi wysyłkowej.

Jak jestem w sklepie to nie mam zastrzeżeń do merytorycznego poziomu obsługi.

Dwa lata temu na Rybomanii, powiedziałem im że odwalają lipę w formule wysyłkowej. Ich odpowiedź była mniej więcej taka. A była taka Pani z którą były problemu bo myliła zamówienia, ale już nie pracuje już jest wszystko ok. Jak widać nie jest. 

Edytowane przez rower26

Dwa lata temu na Rybomanii, powiedziałem im że odwalają lipę w formule wysyłkowej. Ich odpowiedź była mniej więcej taka. A była taka Pani z którą były problemu bo myliła zamówienia, ale już nie pracuje już jest wszystko ok. Jak widać nie jest. 

Pewnie przyjęli nową Panią, która też myli zamówienia :lol:  :lol: :lol:  :lol: . 

Ktoś porównywał ceny tego co w sklepie z cenami na rybomanii? W ubiegłym roku zaokrąglali do pełnych złotych i przynęty wychodziły po kilkadziesiąt groszy drożej. Niby nie dużo ale jak ktoś kupił np 100 sztuk to nawet był w plecy 40 zł Byli tacy co brali po dużo więcej.

Czyli mamy dopłacać by nas nie oszukiwali? Jaja sobie robisz? Może niech od razu zaproponują dobrowolną wpłatę w kwocie powiedzmy 50 zł, wtedy będziemy klientem VIP ze szczególną opieką handlowca.Nie przemawia do mnie taka polityka sklepu.

Ostatnio kupowałem  na allegro trochę gum, zamówiłem, zapłaciłem, po 20 może 30 minutach telefon,że pomylili się w ilościach i nie będzie tyle co chciałem jednej pozycji, zamieniliśmy kolor i po sprawie. Taka polityka sklepu za mną przemawia.

Myślałem, że temat tego sklepu jest już zamknięty. Niezliczona ilość negatywnych opinii. Ciągłe opóźnienia, braki towaru, mylenie zamówień... Nie ma o czym gadać, jak dla mnie to zwykły ściek, szkoda strzępić język.

Ten temat czy sklep jest ściekiem według Ciebie?

Pomimo drobnych mankamentów - jest to bardzo dobry sklep, z pierwszorzędnym towarem. Keitechy od nich nie sztywniały nawet w wodzie bliskiej zamarznięcia. A z innych zajebistych sklepów internetowych jak najbardziej..   

Tak nawiasem to dosłowne traktowanie XIX powiedzenia - klient , nasz pan - jest straszliwym nieporozumieniem. Naprzeciw sprzedawcy stoi agresywna klientela zepsuta supermarketową mniemanologią rodem z biedry albo tesco uwielbia przymilnych włazid..ów, albowiem automatycznie podnosi to jej samoocenę i poczucie dokonania właściwego wyboru.. która jeszcze bardziej chce zarobić.. :)  

Nie handluję, buduję domy, przemysłówkę, biznesówkę. Tu też klientów godnych szacunku spotyka się wyjątkowo nieczęsto.. :)     

Tak nawiasem to dosłowne traktowanie XIX powiedzenia - klient , nasz pan - jest straszliwym nieporozumieniem. Naprzeciw sprzedawcy stoi agresywna klientela zepsuta supermarketową mniemanologią rodem z biedry albo tesco uwielbia przymilnych włazid..ów, albowiem automatycznie podnosi to jej samoocenę i poczucie dokonania właściwego wyboru.. która jeszcze bardziej chce zarobić.. :)  

Yes, Yes, Yes.

Marcinie - to przecież jest takie proste :) Rozumny klient potrafi widzieć w sprzedawcy człowieka, a nie tylko zasuwającą jak automat ludzką maszynę.. choć wszystko w tą stronę zmierza.. :)