Bujo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Ostatecznie przywiozę masło Ostatnie tango w Paryzu? Tylko, ktory z Was jest Marlon Brando a ktory Maria Schneider Sorki ale nie moglem.... :) Edit: Tomasz mial wasy wiec Jozi ty bedziesz Maria Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Co ja w tej Warszawie robię??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ostatnie tango w Paryzu? Tylko, ktory z Was jest Marlon Brando a ktory Maria Schneider Sorki ale nie moglem.... :) Edit: Tomasz mial wasy wiec Jozi ty bedziesz Maria Czemu Ty kojarzysz masło z takimi świństwami?? Coś złego Ci się przydażyło ostatnio hahahah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Co ja w tej Warszawie robię??? wpadaj na San... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Czemu Ty kojarzysz masło z takimi świństwami?? Coś złego Ci się przydażyło ostatnio hahahah Jak zabierasz maslo do Joziego to nie na kanapki czyli oczywiste skojarzenie, nastepne to Marlon i Maria, klasyka kinematografi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jak zabierasz maslo do Joziego to nie na kanapki czyli oczywiste skojarzenie, nastepne to Marlon i Maria, klasyka kinematografi Biorę masło bo moje daiwy nie mają maślane pracy jak te co są do du*y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi