rapia Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam.Jade na urlop do Iławy i zastanawiam sie czy zabierac ze soba wedki bo czytalem bardzo nie pochlebne opisy tych łowisk i cenny tez sa nie zachecajace.Mam prosbe o pomoc w podjeciu decyzji i jezeli ktos moze pomoc to bardzo prosze.PZDR Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Byłem tam 2 lata temu. Efekty nie powalają szczupaka tam cieżko żłapać o tej porze roku. Możesz sie nastawić na sandacza ja złapałem tam 3 przez 2 tyg może nie dużo ale zawsze coś. Bardzo dobrze bierą wegorzę brat wyciągnął dość sporą liczbę i ja czasami też siadłem prze feederze jak nie było efektów ze spiningiem. Okonia możesz dość sporo połamać ale takiego do 25 cm. Jednego zaliczyłem 37cm ale przez 2 tyg tylko 1 to nie dużo ale nie zawsze łowiłem. Życze powodzenia i połamania kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dzieki za odpowiedz.Jeszcze jedno pytanie-łowiles z brzegu czy z lodzi i na jakie przynety?Bede ci bardzo wdzieczny za jeszcze jedna podpowiedz czy probowales na tej Ilawce?PZDR Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Z brzegu. Tam by się przydała łódka bo jezioro jest ogromne ale z brzegu też są efekty. Sandacze łapałęm na białe kopyto relaxa z czarnym grzbietem a okonie na wszysko prawie lecz miałem swojego jednego killera co zawsze brały był nim malutki twister. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 DZieki.Troche mnie podbudowales i napewno wezme wedki i troche tam polowie.PZDR Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi