Kuba Standera Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kręciołek dotarł, podziękowania dla Peresady Musze powiedzieć - że jestem pod wrażeniem wykonania. Dobry hamulec, lekka, aluminiowa konstrukcja. Zaskakujące, jak chrust poszedł do przodu.Coś wiecej napisze jak ryby tym potarmoszę, niestety poczekam, bo mój Zenith przyszedł w wersji... 4-6 - dwa elementy z 6wt, dwa elementy z ... 4 wt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Coś wiecej napisze jak ryby tym potarmoszę, niestety poczekam, bo mój Zenith przyszedł w wersji... 4-6 - dwa elementy z 6wt, dwa elementy z ... 4 wt Rozwaliłeś mnie Kuba...Chińczycy źle skompletowali elementy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Amerykaniec miał kilka na wyprzedaży i po foceniu źle je popakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Rozwaliłeś mnie Kuba...Chińczycy źle skompletowali elementy?? Koreańczycy w tym przypadku. ...... Czegoś się najarali chyba ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Amerykaniec miał kilka na wyprzedaży i po foceniu źle je popakował Kuba ile dałeś za Zenitha ? Tak z ciekawości pytam, bo też chwilę temu kupiłem #6 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 330e z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 330e z wysyłką Dobra cena, ja dałem w FM 1700 zł. Niecierpliwie czekam by kijek konkretnie wypròbować, ale to jeszcze chwilę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 330e z wysyłką Mógłbym wiedzieć Kuba gdzie w takich pieniądzach nabyłeś ten kij ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ebay + zdolności negocjacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ebay + zdolności negocjacyjne No tak ...zapomniałem, że te zdolności to niebagatelna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Coś wiecej napisze jak ryby tym potarmoszę, niestety poczekam, bo mój Zenith przyszedł w wersji... 4-6 - dwa elementy z 6wt, dwa elementy z ... 4 wt W tej zawieruszy czarnych piatkow, cyber poniedzialkow i innych towarzyszacych koncem roku latwo o pomylki, ale.... nie zawsze na minus. Dostalem niedawno imadelko do krecenia much, z rachunkiem $105 zamiast $140 Taki to zwariowany czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi