Tadeusz67 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Juz w tym roku mozliwosc trollingu wymagała dodatkowej opłaty, jesli mnie pamięć nie myli, w wysokości 200 zł.W 2015r zezwolenie podstawowe to 130 zł + trolling 350zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Był ktoś może na żwirowni Brzóze ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Był ktoś może na żwirowni Brzóze ? Byłem tydzień temu ;-) 2 dni pływania bez brań :| ale do tej pory może się coś ruszyło :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Mówią że dzierżawcy tych wód nieżle "golą" Narew,podobno ryby z gospodarstwa można kupić w sklepie rybnym "Mewa" w Łomży -jest taki , prawda to?Jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociszp Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Jest, sklepik. Świeża ryba codziennie dostępna.Co więcej w jeziorze należącym do tego samego dzierżawcy można złowić szczupaki fajnych rozmiarów, które najprawdopodobniej zostały przewiezione z innego zbiornika(czytaj Narew) ryby te często można złowić z po nieobgryzanymi płetwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jak się nic nie zmieni to odcinek Łomża- Wizna ,kompletne bezrybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyho Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Dzisiejsze parę godzin na rybach bez sukcesów. Jak koledzy o kiju u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Na federka ,oprócz kilku krąpi - nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Na moim odcinku Narwi poniżej zapory w Dębem jest fatalnie. Przy brzegu zero ryby, wogóle nie widać małych szczupaków. O okonia też ciężko. Być może na paproszka lub trok można coś wydłubać, ale na obrotówkę 2 lub 3 jako przyłów przy łowieniu szczupaka nie trafił się jeszcze żaden. Jedynie wędkarze mający dostęp do środków pływających coś tam czasami łowią, wychodzi na to że ryba trzyma się koryta rzeki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Na moim odcinku Narwi poniżej zapory w Dębem jest fatalnie. Przy brzegu zero ryby, wogóle nie widać małych szczupaków. O okonia też ciężko. Być może na paproszka lub trok można coś wydłubać, ale na obrotówkę 2 lub 3 jako przyłów przy łowieniu szczupaka nie trafił się jeszcze żaden. Jedynie wędkarze mający dostęp do środków pływających coś tam czasami łowią, wychodzi na to że ryba trzyma się koryta rzeki. W sobotę z łodzi,zobaczę jaki będzie efekt,jak do tej pory koledzy próbowali- mizeria- zobaczymy. Okolice Łomży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_aug Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Pewnie okolice Nowogrodu i trolling, który ma tak nie dużej rzece powinien być zabroniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 ponizej zapory w debe jest malutko wody dlatego pewnie ryba przy korycie siedzi a nie brzegu , byłem marne efekty na niskiej wodzie , cos tam sie trafilo na splawik ale szału nima a na spina zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Pewnie okolice Nowogrodu i trolling, który ma tak nie dużej rzece powinien być zabronionySkąd u Ciebie take przypuszczenia że jak z łodzi to na pewno troll, no i nie okolice Nowogrodu,a odcinek Łomża -Siemień.Tę metodę uważam osobiście za mało sportowo,chociaż nie wykluczam że w bliżej nie określonej przyszłości spróbuje -z prostej ciekawości.W tym roku praktykujących tę metodę nie widziałem,w ubiegłym mnóstwo,oczywiście mam na myśli najbliższą okolice Łomży Także Twoje sugestie-nie trafione . Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Kolega chciał zabłysnąć ale mu nie pykło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyho Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Wczoraj udało mi się wydłubać trzy okonki. Pogoda raczej nie pomaga, jednak nad wodą widziałem pojedyńcze spławy ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Wczoraj w okolicy Dzierżenina 1 sumek ok, 80 cm udało się go odczepić bez wyciagania z wody i kilka pstryknięć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dzisiaj za Orzechowem, pod rurociągiem tylko jeden okonek, ale miło spędziłem dzień z Żoną i Dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 a to najwazniejsze. nie zawsze ryby sa wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Z rodzinką nad wodą jest BDB, do tego jak rybka trochę pociąga, wtedy jest super Pozdrawiam wszystkich zwolenników rodzinnych wypadów. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tadeusz67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mówisz, jak rybka pociąga...hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mówisz, jak rybka pociąga...hmm Ja myślę o metodzie spławikowej,a Ty.............??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Mówisz, jak rybka pociąga...hmm Ja myślę o metodzie spławikowej ,a Ty............?????? Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tadeusz67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 ktoś coś powie na temat dnia dzisiejszego na odcinku dzierżenin-łubiennica? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jak minał Wam weekend na mazowieckiej Narwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Czy na żwirowni Brzóze wydobywają jeszcze żwir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi