czocho Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Chwytak C&R ??? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Hahahahah padłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Wybieram sie do siemianówki na wakacje zobaczyć puszczę póki jeszcze jej zła zmiana nie wycięła Przy okazji może bym i wędkę zamoczył rekraacyjnie. Z postów wnioskuję że kicha jest więc napinki nie mam Pytanie jedno: czy powyżej zalewu siemianówka to można łowić? Z mapy widze ża na upartego możnaby tam jakoś z buta dotrzeć. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Powyżej to już tylko zarośnięty rów za to poniżej nie jest wcale lepiej wypożycz łodkę i sprobuj lepiej na zalewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dzięki za info ale wiesz z rodzinką jadę to nie chcę na ryby na długie godziny sie ewakuować - od tak na 2h np. wieczorem. Ponowię więc pytanie: czy powyżej zalewu siemianówka to można łowić? Z mapy widze ża na upartego możnaby tam jakoś z buta dotrzeć - jest to możliwe w jakimś zamknietym czasie i bez narażania życia na toniecie w jakimś bagnie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Można łowić, ale ciężko znaleźć miejsce do łowienia. W środku lata możesz nie znaleźć wody. Posłuchaj Kamila i próbuj na kałuży, powyżej nie ma rzeki latem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Na tą chwilę woda jest w rzece powyżej zalewu ale nie wiem, co będzie dalej. Można spokojnie dojść z buta.Na pewno nie utoniesz w żadnym bagnie, bo to nie wiosna, gdzie trzeba zakładać wodery, by dojść do koryta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki Panowie - już w sobotę ruszam to pewno w niedzielę będę zwiedzał okolice.Wiecie jak to jest - ciągnie zwierza do lasu a nie nad kałużę .Zamierzam wakacyjnie podejśc do tematu i nie brać spinningu (na kałużę) tylko poćwiczyć muchówkę (którą dopiero próbuję opanować) gdzieś na rzeczce - mikrorybki będą wystarczające dla dobrego humoru. Edytowane 12 Lipca 2016 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Hi, hi, to weź najkrótszą, jaką masz A na poważnie, weź coś lekkiego, w klasie 3-4 i próbuj włazić do wody, bo krzaczory porosły okrutne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Był ktoś ostatnio w okolicach Wizna-Bronowo-Krzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jeśli chcesz spinningować, to musisz uzbroić się w cierpliwość i zrobić dużo kilometrów.Setki grunciarzy z parasolami, namiotami, przyczepami, psami, radyjkami i co tam jeszcze jest niezbędne do letniego wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 i co tam jeszcze jest niezbędne do letniego wypoczynku. ....PIWO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 czyli norma o tej porze roku. I pogoda nie wystrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja niedawno zaliczyłem sumka,takiego metr z kawałeczkiem (nie mierzyłem i nie ważyłem),buzi i do wody,dodam,że nikomu się nie chwaliłem,gdzie go złowiłem,bo by zaraz przeorali to miejsce,a i tak jest masakra,zaśmiecone i zadeptane,dobrze,że trudno dostępne z lądu .No i jeszcze jakiś szczupaczek,tak koło 50-55 cm,ale spadł robiąc świecę.Ogólnie bryndza,bród (niestety,ale też wędkarski),smród,często płynie cappuccino,szczególnie po weekendzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 na co sumek uderzył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Wahadło Mikado Abra 17 gr w kolorze miedzi (klon Meppsa Syclopsa 2 i Robinsona Fightera 2),do tego o dość nietypowej godzinie,bo koło 14 .Mam jakąś fotę,a nawet filmik,jak wrócę,to pewnie wrzucę,bo mój lapek nie chce współpracować z telefonem. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez CM Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheli Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja niedawno zaliczyłem sumka,takiego metr z kawałeczkiem (nie mierzyłem i nie ważyłem),buzi i do wody,dodam,że nikomu się nie chwaliłem,gdzie go złowiłem,bo by zaraz przeorali to miejsce,a i tak jest masakra,zaśmiecone i zadeptane,dobrze,że trudno dostępne z lądu .No i jeszcze jakiś szczupaczek,tak koło 50-55 cm,ale spadł robiąc świecę.Ogólnie bryndza,bród (niestety,ale też wędkarski),smród,często płynie cappuccino,szczególnie po weekendzie.W pełni popieram twoje postępowanie. Na Narwi nie można chwalić się miejscami gdzie coś jeszcze żyje. Ja zrobiłem ten błąd. W maju przy poszukiwaniu szczupaka trafiłem na sumka, chwilę zabawy, hak prosty. Powiedziałem o tej sytuacji paru znajomym. Na początku lipca miejsce to zostało obstawione gruntówkami z jętką. Wyjechał sum ok 30 kg, został poćwiartowany i zjedzony... Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez cheli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W pełni popieram twoje postępowanie. Na Narwi nie można chwalić się miejscami gdzie coś jeszcze żyje. Ja zrobiłem ten błąd. W maju przy poszukiwaniu szczupaka trafiłem na sumka, chwilę zabawy, hak prosty. Powiedziałem o tej sytuacji paru znajomym. Na początku lipca miejsce to zostało obstawione gruntówkami z jętką. Wyjechał sum ok 30 kg, został poćwiartowany i zjedzony... A ty co z choinki się urwałeś? Nigdzie nie można się chwalić jak coś połowisz nie tylko na Narwi. Bo puzniej nie wbijesz się w tą miejscówkę. Polska rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Cześć. Narew na wysokości Pomiechówek. Czwartek od 16 do piątek 10 non stop. Jeden leszcz i 6 malutkich kleników. Wszystko w wodzie. Poza tym absolutna bryndza. Zero aktywności ryb i można ogólnie powiedzieć....cudnie i bezrybnie. Ciągle płynące zielsko , ale skąd....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Pod koniec lata to normalne, co roku tak jest. Zielsko chyba odrywa się od dna i płynie korytem. Wielokrotnie widziałem jak łowiący na grunt wyciągali całe "peruki" tego zielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Tu jest ten sumek,o którym wspomniałem,mam nadzieję,że jeszcze pływa: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Panowie, będę przejazdem w okolicach między Łomżą, a Białymstokiem. Chciałem pochodzić parę godzin za boleniem, ale w okolicach Wizny byłem raz parę lat temu ze znajomym który ogarniał te tereny. Stąd moje pytanie: może ktoś podrzuci info na forum lub na priv jakim odcinkiem warto się zainteresować na te parę godzin w kontekście bolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Okolice ujścia Biebrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny CF Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 dzisiaj na Buchcie praktycznie na zero. Jeden szczupaczek 35cm. Wody praktycznie brak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Byłeś z brzegu, czy z pływadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi