Spawciu Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dzis jestem na narwi w tym miejscu gdzie dodawalem zgloszenia o klusownictwie i albo to przypadek albo faktycznie musi policja weryfikowac kazde zgloszenie bo plywaja lodka kazdego sprawdzaja a dwom panom juz podziekowali za wedkowanie i ryby wyrzucili do wody (pewnie brak karty wedk) :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Znam to miejsce i "zwyczaje" tam panujące....Wyobraż sobie że psr zdjęła już tam dwie ekipy,ale jak widać to nie odstrasza kolejnych pozyskiwaczy białka...Ja już tam nie jeżdżę,bo ...nie ma po co!Co do zawartości siatki to jej jakościowa a nie ilościowa zawartość przeczy zdaniu, że nie ma tam po co jechać. Prawdopodobieństwo złapania jednak czegoś sensownego będzie co raz mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANK Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ta siatka to na Plewicy stoi? Jezioro Łyse? Czy masz na myśli jakieś inne starorzecze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ta siatka to na Plewicy stoi? Jezioro Łyse? Czy masz na myśli jakieś inne starorzecze?Na Rogóźnie na starorzeczu przy sklepie, tym teraz już odciętym od głównego koryta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANK Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Jeśli `rogal` to Łyse na Plewicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Witajcie, koledzy to mój pierwszy post na forum - wcześniej byłem obserwatorem. Chciałbym w tym roku wybrać się nad Narew w okolice Strękowej Góry, wcześniej jeździłem tam dość często ale miałem kilkuletnią przerwę - ktoś coś wie jak tam obecnie woda wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Jaz opuszczony jak wszystkie pozostałe w górę rzeki. Płynie syf z siemianówki. Woda brudna jak w kałużach na polnej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Tylko w Rzędzianach jaz jest podniesiony,woda niska jak na tą porę roku,nie wiem co za barany zarządzają tymi jazami,bo nie powinien mieć miejsce taki stan rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Jaz opuszczony jak wszystkie pozostałe w górę rzeki. Płynie syf z siemianówki. Woda brudna jak w kałużach na polnej drodze. "Puścli" siemionke i wyniki odrazu do dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Panowie nie jest różowo, ale nie jest znowu tak źle, owszem trącona jak cholera ale coś tam wychodzić można.Z tym iż w Ruszczanach znowu tałatajstwo z obu stron jazu urzęduje nie bacząc na przepisy tylko na bliskość do dupo-wozów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Tylko w Rzędzianach jaz jest podniesiony,woda niska jak na tą porę roku,nie wiem co za barany zarządzają tymi jazami,bo nie powinien mieć miejsce taki stan rzeczy Jaz w Rzędzianach trzyma wodę w Parku Narodowym i zawsze będzie trzymał, a pozostałe służą tylko i wyłącznie rolnikom. Jest czas koszenia łąk więc jazy opuszczone by ciągniki nie pogrzęzły. Jazami zarządza Wojewódzki Zarząd Melioracji i Urządzeń Wodnych w Białymstoku, który z rybami nie ma nic wspólnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dłubacz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Byłem w długi weekend nad Narwią pod Łomża, tym razem nie spin, ale kilka leszczy się trafiło, a miejscowi dalej kłusują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_R Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Byłem w długi weekend nad Narwią pod Łomża, tym razem nie spin, ale kilka leszczy się trafiło, a miejscowi dalej kłusują... Co do kłusownictwa w tym rejonie to nie masz racji kolego.... Przy okazji zapytam, wylegitymowałeś kogoś, zrobiłeś coś z tym ? Największy problem jest z brudasami, którzy zostawiają co weekend góry śmieci po przynętach i po odpadach z grilowania i picia. Bo po co wozić śmieci do bloku ?, najlepiej zostawić nad wodą - Natura za nich posprząta. Coraz więcej bydła nad wodę k...wa przyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Troszku dziś wlało, cień nadziei, że przynajmniej kilka centymetrów wody w Narwi przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czytadło. 82 kontrole stanu trzeźwości sterników w sezonie 2016. Fiu fiu, toż to tyle co przepływa przez Pułtusk... w jedną sobotę http://pultuszczak.pl/zrob-pan-cos-panie-komendancie/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witam brać wędkarska. Ktoś podrzuci jakaś lokalizacje starorzecza albo spokojniejszej wody gdzie można się rozstawić. W okolicach Zegrza +- 30km. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Witam Panowie wczoraj na Narwi w Gradach Woniecku tzw. PIASKACH zostawilem plecak z przynetami ( woblery,obrotowki ,gumy ) kurtką marrmota niebieska i aparatem canon eos 1000 moze ktorys z Was bedzie miał informacje o znalezisku to bardzo prosze o kontakt. Pozdrawiam Daniel Edytowane 2 Lipca 2017 przez DAN666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Witam Panowie wczoraj na Narwi w Gradach Woniecku tzw. PIASKACH zostawilem plecak z przynetami ( woblery,obrotowki ,gumy ) kurtką marrmota niebieska i aparatem canon eos 1000 moze ktorys z Was bedzie miał informacje o znalezisku to bardzo prosze o kontakt. Pozdrawiam DanielWitam!! Jade dzis w te okolice ... jak bedzie okzaja to popytam choć w cuda nie wierze szczgolnie tam Edytowane 2 Lipca 2017 przez Krystianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam Panowie wczoraj na Narwi w Gradach Woniecku tzw. PIASKACH zostawilem plecak z przynetami ( woblery,obrotowki ,gumy ) kurtką marrmota niebieska i aparatem canon eos 1000 moze ktorys z Was bedzie miał informacje o znalezisku to bardzo prosze o kontakt. Pozdrawiam Daniel To pięknie się ogoliłeś, współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam!! Jade dzis w te okolice ... jak bedzie okzaja to popytam choć w cuda nie wierze szczgolnie tam dzieki Krystian za fatyge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wyniki dzisiejszego "sandaczowania"- dwa okonie i niewymiarowy szczupaczek, TYYYYYYLe u mnie sandaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wyniki dzisiejszego "sandaczowania"- dwa okonie i niewymiarowy szczupaczek, TYYYYYYLe u mnie sandaczy!A gdzie kolego wędkujesz ? Ja jestem na Narwi w ciągu roku około 5-10razy i na wyniki nigdy nie mogę narzekać . Nad Wisłą jest o xxx razy mniej ryby niż w Narwii - nie narzekaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 A gdzie kolego wędkujesz ? Ja jestem na Narwi w ciągu roku około 5-10razy i na wyniki nigdy nie mogę narzekać . Nad Wisłą jest o xxx razy mniej ryby niż w Narwii - nie narzekaj 88 kilometr rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wyniki dzisiejszego "sandaczowania"- dwa okonie i niewymiarowy szczupaczek, TYYYYYYLe u mnie sandaczy! Nie znam takiej wody w Polsce, bym jechał na sandacze i NA PEWNO złowił co najmniej jednego .Nie wiem, może tych ryb żyje za mało jak na moje umiejętności .A może właśnie niepewność co do wyników, jest taka pociągająca w sandaczowaniu ?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Nie znam takiej wody w Polsce, bym jechał na sandacze i NA PEWNO złowił co najmniej jednego .Nie wiem, może tych ryb żyje za mało jak na moje umiejętności .A może właśnie niepewność co do wyników, jest taka pociągająca w sandaczowaniu ?!Zgadzam się z Tobą , ta "niepewność" zawsze mnie nakręca.Najgorzej ,jak po pięciu godzinach orki,bez żadnego kontaktu siedzisz zrezygnowany,zamyślony i zmęczony,a tu nagle niespodziewany strzał i reakcja jest oczywiście dużo opóżniona a ryba nie zacięta! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi