Bootleg Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam narwianskie towarzystwo. Czy są tu osoby z rejonu Nowego Dworu Maz? Los rzucił mnie za pracą w te strony i od przyszłego roku zamierzam do pozwolenia toruńskiego dorzucić mazowsze. Wody nie znam kompletnie. Do tej pory tylko jeziora i Drwęca + odrobina Wisły w Toruniu na studiach. Jakieś rady gdzie szukać miejsc? Może ktoś chętny na wspólne wypady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam narwianskie towarzystwo. Czy są tu osoby z rejonu Nowego Dworu Maz? Los rzucił mnie za pracą w te strony i od przyszłego roku zamierzam do pozwolenia toruńskiego dorzucić mazowsze. Wody nie znam kompletnie. Do tej pory tylko jeziora i Drwęca + odrobina Wisły w Toruniu na studiach. Jakieś rady gdzie szukać miejsc? Może ktoś chętny na wspólne wypady?? najpopularniejsze Czarnowo , Buchta , Okunin i główki w N.Dworze wody sporo ale i ryb niemało jeśli się ma pojęcie , sprawdź powyższe miejscowości , oczywiscie najlepsze wyniki z plywadla bo brzegi licznie od wiosny oblegane. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dan666 a możesz coś więcej na priv dla mnie to zupełnie nowe łowienie... jestem raczej jeziorowy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 najpopularniejsze Czarnowo , Buchta , Okunin i główki w N.Dworze wody sporo ale i ryb niemało jeśli się ma pojęcie , sprawdź powyższe miejscowości , oczywiscie najlepsze wyniki z plywadla bo brzegi licznie od wiosny oblegane. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodąA czy wiesz gdzie sie najlepiej w tej okolicy wodowac sie w z przyczepka? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Jeśli woda jest niezbyt wysoka czyli nie podchodzi pod wały bez problemu zwodujesz się w Okuninie i Czarnowie bo tam są łagodne brzegi do samej wody , niestety w Okuninie nie ma betonowego slipu , można spróbować zwodować się również na przystani pod mostem kolejowym po prawej stronie od Warszawy lub w porcie po lewej stronie , w tych dwóch miejscach wodowanie oczywiście jest płatne , Nie wiem jak z wodowaniem w samym N.D. trzeba by zadzwonić do koła nr15 z Nowego Dworu czy mają jeszcze czynną stanicę o tej porze , wydaje mi się że tam też można się zwodować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Jeśli woda jest niezbyt wysoka czyli nie podchodzi pod wały bez problemu zwodujesz się w Okuninie i Czarnowie bo tam są łagodne brzegi do samej wody , niestety w Okuninie nie ma betonowego slipu , można spróbować zwodować się również na przystani pod mostem kolejowym po prawej stronie od Warszawy lub w porcie po lewej stronie , w tych dwóch miejscach wodowanie oczywiście jest płatne , Nie wiem jak z wodowaniem w samym N.D. trzeba by zadzwonić do koła nr15 z Nowego Dworu czy mają jeszcze czynną stanicę o tej porze , wydaje mi się że tam też można się zwodować PozdrawiamDziekuje bardzo kolego:) napewno sprobuje, bo tam jeszcze nie lowilem. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Dzis Narew wynagrodziła jednego małego szczupaka piękną pogodą Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Dzis Narew wynagrodziła jednego małego szczupaka piękną pogodą Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaA jak woda podniesiona czy normalna? Edytowane 22 Grudnia 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 A jak woda podniesiona czy normalna?nadal dosc wysoko i silny nurt Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Wędkarskie ostatki na Narwi i Zegrzu. Dzis sporo brań, zęby sandacza na gumach, 2 wyjete szczupaki kolegi Hub, na zdjęciu z wiekszym. Wszystki wróciły do wody:) Do forumowego minimum musi jeszcze urosnąć.Zapraszam do zapoznania się z zasadami publikacji zdjęć na forum: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Grudnia 2017 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 No to została ładna sceneria i wieści znad wody ,a tak swoja droga niedługo to i 70cm to będzie cuś na Narwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 wcześniej nie by znane:) nastepnym razem beda wieksze i zgodne z jb. Dzieki i również najlepszego! Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 No to została ładna sceneria i wieści znad wody ,a tak swoja droga niedługo to i 70cm to będzie cuś na NarwiJa nie mogę narzekać na Narew i Zegrze, zlapalem w tym roku sporo fajnych ryb i mialem pare okazów, które niestety sie spieły. Pozatym miałem wiele kontroli Policji, PSR, co sprawia wrażenie, że ktoś jednak tej wody pilnuje. Widziełem jak zarybiali szczupakiem, sandaczem i sumem. Jest też coraz wiecej kamer monitorujących wodę, o ktorych mało kto wie. Ja jestem dobrej myśli, że ryb będzie więcej:) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Gratuluję wyników i dobrego samopoczucia Ja w tym roku, po 20tu latach b. częstego wędkowania na tych wodach, sprzedałem łódkę i wyniosłem się z Narwi i ZZ - podejście PZW i większości wędkarzy tam wędkujących doprowadziło do sytuacji, w której zasoby tej wody są w tak dramatycznym stanie, że dalsze łowienie mija się z celem.Wolę skupić się na wodach może nie tak bliskich, ale dających wyniki i satysfakcję. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Gratuluję wyników i dobrego samopoczucia Ja w tym roku, po 20tu latach b. częstego wędkowania na tych wodach, sprzedałem łódkę i wyniosłem się w z Narwi i ZZ - podejście PZW i większości wędkarzy doprowadziło do sytuacji, w której zasoby tej wody są w tak dramatycznym stanie, że dalsze łowienie mija się z celem.Wolę skupić się na wodach może nie tak bliskich, ale dających wyniki i satysfakcję.Łowię tam od 2 lat, wiec nie mam takiego porównania. Może w tym roku mialem szczęście, co prawda zawsze może być lepiej... dla mnie najbliższy zbiornik. Jakie dalsze wody polecasz na wypady Warszawy? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandi Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Musisz mieć dużo szczęścia bo ryby w okręgu mazowieckim a szczególnie na z. zegrzyńskim (czyt. bedyńskim) dawno się skończyły. Gospodarka na tych wodach mimo dużych ale żle prowadzonych zarybieniach jest beznadziejna. Mimo że mieszkam w Warszawie od kilku lat łowie ryby w innym okręgu i tam opłacam składki . Póki się nie zmieni zarząd (mafia) na Mazowszu nie widzę szansy na poprawę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 W Pułtusku ogłoszono alarm powodziowy, poziom na wodowskazie wynosi 436 cm i wzrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet1 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Drodzy, jak tam licencje w tym roku w Łomży jedna czy dwie znowu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheli Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 W tym roku zmiana. Obowiązuje jedna. Cena: 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet1 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 OK dzięki. Podwyżka o 50% w stosunku do 2017. Rok temu za 100 zł kupowałem. Może eldorado zrobili to dlatego podwyżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Inflacja w PL straszna,to i podwyżki. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 ... to poszło w górę razem z masłem i Lexusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet1 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Panowie a może na prawdę eldorado zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Panowie a może na prawdę eldorado zrobili Eldorado to mogą zrobić tylko i wyłącznie wędkarze , ale musieli by zacząć bardziej cenić doznania wędkarskie niż kulinarne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Dziś chodząc za boleniami dostrzegłem na uboczu w zalanych trawach trące sie piekne zloto - czarne łopaty . W wodzie az sie gotowało na szczescie grunciaze siedzący nieopodal owego miejsca od 2-3 dni o kiju nie dostrzegli tego miejsca bo juz czuje ze niezła rzeźnia by tam byla w akcie tej bezradnej desperacji. Jest jakies swiatelko w tunelu ze nie wszystko zostalo wybite. Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi