Jasiek170476 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 rano idę na lekko, może w okolicach łach na środku coś się fajnego uchowało. Dzisiaj rano krótki szczupły, wieczorem kibel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Ja mam trochę lepsze wyniki wczoraj dwa krótkie sandacze , szczupak i bolen pod 60cm , kilka krótkich szczupaków spinka szczupaka 75+ i sporo bran . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemeryn Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) To naprawde pogratulować należy i tylko pozazdrościć takich wyników, ale to na Dębe? Edytowane 5 Lipca 2018 przez Nemeryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Nie . Inny odcinek Narwi łomżyński 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 wyżej jest lepiej, kumpel w okolicy Pułtuska ciągle jakieś szczupaki trafia. Dzisiaj na płyciznach widziałem odpoczywający patrol Boleni, ale nie były zainteresowane małą blaszką, zastanawiam się czy wieczorem z muchówką nie przyjść, może na żuka lub chruścika będą jakieś wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 W Pułtusku nie ma żadnych szczupaków. To pomówienie moich przeciwników politycznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Na Twoje przynęty je łowi hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Yebany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 chyba te większe enigmy, jak w Niemczech koledze jedną dałem to oglądał jak cudo, powiedziałem, jak się nazywa to skierował kode maszine o main god.... dobra nie będę zaśmiecać wątku, dzisiaj cały dzień biczowania spinem i muchówką, wygrały ryby dwa kontakty tylko były. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 I to się lowibno jak powiedziałem, jak się nazywa to skierował kode maszine o main god....I to się powinno znaleźć na koszulce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Jak tam sytuacja w okolicach Wizny ?Gryzie coś trochę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Ciężka sprawa, większość ryb wyniszczono po ostatnich zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) Właśnie słyszałem,ale moja Pani chce posiedzieć z federem,a ja chcę pobiegać że spinem. A jak miejscówki przy ujściu Biebrzy ? Jedziemy tam ze względu na łatwy dojazd i nie za bardzo znamy tamten odcinek Narwi. Może coś podpowiedziesz na priv ? Waldi p , jakbyś był nad wodą to zapraszam na kiełbaskę i zimne piwko. Edytowane 20 Lipca 2018 przez trolinka666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) Coś to chyba się łagodnie dla koła w Łomży nie skończy. lecieli sobie w kulki mając w pupie nakaz organizowania zawodów tylko i wyłącznie na żywej rybie. Nakaz ten jest od 2017 roku, a cały 17 rok mieli zawody na trupach. https://ompzw.pl/news/oswiadczenie-dotyczace-ogolnopolskich-zawodow-spinningowych-wizna-2018 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Lipca 2018 przez RedJin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Orientuje się ktoś gdzie mogę sprawdzić stan wody w Orzechowie Starym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/152200130 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Wymęczony 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Orientuje się ktoś gdzie mogę sprawdzić stan wody w Orzechowie Starym?http://instytutmeteo.pl/aktualne-stany-rzek-w-polsce#container152200130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Piotrze jak to nie tajemnica, to powiedz na jakim odcinku Narwi łowisz? Od trzech dni próbuje skusić Narwiańskie Bolenie i zdecydowanie mają mnie gdzieś. Przez trzy dni jedno atomowe uderzenie w obrotówkę long nr.1 która założyłem w akcie desperacji. Tam gdzie łowię bolenia jest dużo, żeruje intensywnie i widowiskowo na narybku, tu jest chyba problem, czym imitować ten narybek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 U mnie prawie to samo. Wszystkie wymeczone. Żerują na drobnicy.odcinek końcowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Wydaje mi się, że większy problem to to, gdzie żerują...Ostatnio regularnie spotykam je na 20-30 cm wodzie.. na łachach piachu. Ale cośtam się łowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Widzę gdzie żerują, często atakują tak jak u Ciebie na 20cm wodzie, ale nie zawsze. Uderzają z przeróżnych kierunków. W tych miejscach jest zgrupowany narybek 3-5cm który praktycznie jest nieruchomo. Jest ich naprawdę sporo i z różnych roczników. Nie mam pojęcia co im podać i jak to poprowadzić żeby udawało nieruchomy narybek jedno jedyne branie miałem w poprzek nurtu, dosyć daleko od brzegu na wirówkę long nr.1 prawie mi wyrwał wędkę z ręki i się nie zacioł. Próbowałem te atakujące przy brzegu kusić na 2" easy shinera, ale bez efektów, choć idealnie się wtapiał w narybek i nie płoszył go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 tymczasem nad Narwią i Bugiem strzelaja do wedkarzy;) http://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,23763119,nad-rzeka-z-kolegami-testowal-bron-ostra-strzelal-do-wedkarzy.html#Z_Czolka3Img Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 tymczasem nad Narwią i Bugiem strzelaja do wedkarzy;) http://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,23763119,nad-rzeka-z-kolegami-testowal-bron-ostra-strzelal-do-wedkarzy.html#Z_Czolka3Img Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaNo niezły drań. Ale to jakiś idiota, może naćpany był. Ale teraz nieźle beknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi