Skocz do zawartości

Rzeka Narew

sukingad

Rekomendowane odpowiedzi

wyżej jest lepiej, kumpel w okolicy Pułtuska ciągle jakieś szczupaki trafia. Dzisiaj na płyciznach widziałem odpoczywający patrol Boleni, ale nie były zainteresowane małą blaszką, zastanawiam się czy wieczorem z muchówką nie przyjść, może na żuka lub chruścika będą jakieś wyniki.

chyba te większe enigmy, jak w Niemczech koledze jedną dałem to oglądał jak cudo, powiedziałem, jak się nazywa to skierował kode maszine o main god....

dobra nie będę zaśmiecać wątku, dzisiaj cały dzień biczowania spinem i muchówką, wygrały ryby dwa kontakty tylko były.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Właśnie słyszałem,ale moja Pani chce posiedzieć z federem,a ja chcę pobiegać że spinem. A jak miejscówki przy ujściu Biebrzy ?

Jedziemy tam ze względu na łatwy dojazd i nie za bardzo znamy tamten odcinek Narwi. Może coś podpowiedziesz na priv ?

Waldi p , jakbyś był nad wodą to zapraszam na kiełbaskę i zimne piwko.

Edytowane przez trolinka666

Coś to chyba się łagodnie dla koła w Łomży nie skończy. lecieli sobie w kulki mając w pupie nakaz organizowania zawodów tylko i wyłącznie na żywej rybie. Nakaz ten jest od 2017 roku, a cały 17 rok mieli zawody na trupach.

https://ompzw.pl/news/oswiadczenie-dotyczace-ogolnopolskich-zawodow-spinningowych-wizna-2018

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez RedJin

• 2 tygodnie później...

Piotrze jak to nie tajemnica, to powiedz na jakim odcinku Narwi łowisz? Od trzech dni próbuje skusić Narwiańskie Bolenie i zdecydowanie mają mnie gdzieś. Przez trzy dni jedno atomowe uderzenie w obrotówkę long nr.1 która założyłem w akcie desperacji. Tam gdzie łowię bolenia jest dużo, żeruje intensywnie i widowiskowo na narybku, tu jest chyba problem, czym imitować ten narybek?

• Like 1

Widzę gdzie żerują, często atakują tak jak u Ciebie na 20cm wodzie, ale nie zawsze. Uderzają z przeróżnych kierunków. W tych miejscach jest zgrupowany narybek 3-5cm który praktycznie jest nieruchomo. Jest ich naprawdę sporo i z różnych roczników. Nie mam pojęcia co im podać i jak to poprowadzić żeby udawało nieruchomy narybek :) jedno jedyne branie miałem w poprzek nurtu, dosyć daleko od brzegu na wirówkę long nr.1 prawie mi wyrwał wędkę z ręki i się nie zacioł. Próbowałem te atakujące przy brzegu kusić na 2" easy shinera, ale bez efektów, choć idealnie się wtapiał w narybek i nie płoszył go.

tymczasem nad Narwią i Bugiem strzelaja do wedkarzy;)

http://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,23763119,nad-rzeka-z-kolegami-testowal-bron-ostra-strzelal-do-wedkarzy.html#Z_Czolka3Img

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

No niezły drań. Ale to jakiś idiota, może naćpany był. Ale teraz nieźle beknie.