korol Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Chyba że to czyjś synek to będzie chwilowa niepoczytalnosc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Coś się ruszyło, przez ostatnie dni trochę okoni, jeden w okicach 35 cm i kilka boleni wielkością nie powalały, no i fajnego szczupaka jak na tą wodę trafiłem w okolicach 2 kg, na kijek do 3.5 grama, zabawy trochę miałem. Wszystko poniżej zapory w Dębe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ostatnio widziałem jak ktoś rzucał gruba blacha od razu za spietrzeniem, z tych kamieni, od strony Legionowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 To nie Ja....HeheheChociaż korci strasznie, ale zakaz zrobili i trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Miło popatrzeć, jak się woda gotuje. Chociaż w 1 miejscu w miarę bezpieczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ostatnio widziałem jak ktoś rzucał gruba blacha od razu za spietrzeniem, z tych kamieni, od strony Legionowa.Piotrek - jak widziałeś - dzwoń - akurat tam przyjeżdzają bardzo chętnie i szybko po takich delikwentów - przetestowałem już ostatnio 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Z tą strefą ochronną to trochę lipę odwalili, z jednej strony dobrze bo nie ma takiego śmietnika nad wodą, z drugiej strony muszę teraz chodzić dalej łowić, a kormorany mają spokojną wyżerkę obok progu. Myślałem żeby w kole wędkarskim trochę się poudzielać i na tym odcinku spróbować zrobić odcinek no kill za dodatkową opłatą na rzecz gminy lub PZW, ale chyba wolę spokój i jak chamstwo nie przyjeżdża nad wodę, zresztą dojazdy już poblokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Z tą strefą ochronną to trochę lipę odwalili, z jednej strony dobrze bo nie ma takiego śmietnika nad wodą, z drugiej strony muszę teraz chodzić dalej łowić, a kormorany mają spokojną wyżerkę obok progu. Myślałem żeby w kole wędkarskim trochę się poudzielać i na tym odcinku spróbować zrobić odcinek no kill za dodatkową opłatą na rzecz gminy lub PZW, ale chyba wolę spokój i jak chamstwo nie przyjeżdża nad wodę, zresztą dojazdy już poblokowane Ten obręb nie ma akurat nic wspólnego z decyzją koła czy okręgu PZW. Z tego co pamiętam, obręb był ustanowiony decyzją Wojewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Dzisiaj na prawie cały dzień biczowania spinem, 10 okoni, 1 boleń i dwa klenie. Wszystko średniaki, miałem jeszcze szczupłego na kiju, ale się wypiął. Wszystko na obrotówki w rozm.0 i 1. Jak na Narew tragedii nie ma, martwi mnie tylko sytuacja z sandaczem, może na jesieni się coś trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Coś tam się dzieje, trochę woda opadła i szukam głebiej, poza tym Bolkiem 3 ładne okonie i jeden mniejszy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Narwiańskie 90cm 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ładny, z nurtu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Tak, z nurtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 To dał popalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Dzisiaj strasznie mała woda była, chyba coś robili na zaporze, około 12-stej godziny puścili wodę z Zegrza, udało mi się trafić jednego okonia 30 cm i leszcza za kapotę ok 3 kg, który po 10 minutach walki przerwał żyłkę. Walka ultralightem do 3 5 grama w silnym nurcie to wyzwanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Fajnie jutro znowu będę wypychał łòdkę z portu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Już przybrała, coś tam też bierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Witam. A jak z Sandaczem ? Pukają trochę czy dalej lipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 W moich rewirach tj poniżej zapory w Dębe lipa, na boczny trok coś tam małego łapią, ale to nie moja metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 W moich rewirach tj poniżej zapory w Dębe lipa, na boczny trok coś tam małego łapią, ale to nie moja metoda.No i wszystko jasne. Dzięki. Boczny trok to też i nie moja metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Fakt. Jak na boczny to muszą być duże;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Okonie spore im się trafiają, a to dziwne, ponieważ większe sztuki żerują w toni....Może dlatego, że w miejscach gdzie łowią jest dosyć płytko max 2 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Słaby ze mnie łowca okoni ale mam kolegę który je łowi i to nawet spore na wirujące ogonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Janek ma na imię i jest po 70-ce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Taki z rana się trafił, bolenie żerują już słabiej na płytkiej wodzie, trzeba chyba poszukać ryb trochę głębiej. Zobaczymy co przyniesie wieczór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi