Bootleg Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Czyli jak zwykle dłubanie okoni po 20 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) To gdzie te duże szczupaki z zarybien no i te co były jeszcze w wodzie..z tego co widzę to wyniki dramatycznie słabe..a i chyba od 45 cm im szczupaki liczyli bo widziałem , ze ktoś 47 cm mial to masakra jakas Edytowane 2 Czerwca 2019 przez tomex11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Po prostu ,...Ci Panowie co startowali nie potrafią łowić ryb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Bo łowić to trzeba umic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Tragedia to mało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 A czego wy się spodziewaliście jak tam 90 procent to fani troka. Te ryby typu szczupak/sandacz to zapewne przyłowy. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zawody w PL, moja wizja tego pięknego sportu tylko dla prawdziwych pro.Kupujesz łódkę za miliony monet, a przynajmniej taką, żeby wstydu nie było. Do niej silnik, ale mocny, żeby wstydu nie było jak będziesz gnał w ogonie stawki. Sprzęt za miliony monet, a przynajmniej tak japoński, żeby wstydu nie było. I lecisz na metę jak w zagranicznych i amerykańskich filmach... kosić kilkunasto centymetrowy narybek okonia. Żeby co, wstydu nie było? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 I żeby wstydu nie było.... kolorowa "kolarska" koszulka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 A czego wy się spodziewaliście jak tam 90 procent to fani troka. Te ryby typu szczupak/sandacz to zapewne przyłowy. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu TapatalkaMasz rację wiekszość to fani troka.Nie zmienia to faktu że tam nie ma ryb.Dłubią to co przez oczka siatek przechodzi.Co to za wyniki na tylu chłopa mizerny sandaczyk i dwa wygłodniałe szczupaczyny pierwszy raz w tym roku przystępujące do tarła,okonki w granicach 20cm.Powinni zorganizować jakieś międzynarodowe zawody.Wstydu na całą galaktykę by było.Nie łowię na troka,znam tą wodę i też lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Sandacz 75 wytroczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 SkiDivPL a Ty gdzie lowisz? Na jakim odcinku Narwi i ile w tym roku razy i godzin byłeś na rybach i co zlowiles? Bo ja i tak jestem jak narazie mega farciarzem , że zlowilem pięknego szczupaka , większego niż największy na mistrzostwach Polski, gdzie lowilo duzo wędkarzy najlepszych w Polsce i nie tylko na moim odcinku , a kilkadziesiąt razy dłuższym bo oni lowili od Zegrza , aż do Narwi gdzie lowie i jeszcze dalej. W ogole to nie widziałem ani nawet nie słyszałem, żeby ktoś tutaj w okolicy w tym roku zlowil wymiarowego szczupaka czy w ogóle rybę jakąkolwiek powyżej 0,5 kgŁowię na odcinku powyżej Pułtuska, mam nad rzekę trochę ponad 100 metrów.Bywam nad wodą średnio 3 dni w tygodniu, łowię zarówno z łodzi jak i z brzegu, rzadko zdarza mi się wracać na zero.Nie łowię okoni i nastawiam się tylko na szczupaki i bolenie. Dosyć dobrze znam "swój" kawałek rzeki i mam kilka bankowych miejscówek.Mam ten komfort że nad wodą mogę być o różnych porach dnia i dostosować się do godzin żerowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Byłem ostatnio u Ciebie "w gościach" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Koledzy, zmiana kierunku dyskusji na bardziej wakacyjny. Niedługo zaczynam URLOP, w związku z czym postanowiłem trochę się powłóczyć po narwiańskich brzegach, dorzeczach, wodach przyległych i poznać kilka nowych miejsc. Doradźcie proszę, jakie miejscowości w obrębie Mazowsza mógłbym odwiedzić żeby trochę porzucać spinem, ewentualnie zostać na nockę pod namiotem/w stanicy PZW itp. Mam w planach odwiedziny ostrołęckiego odcinka rzeki i zegrzyńsko-serockiego brzegu bo chyba po tej stronie rzeki biegnie rynna. Wszelkie info mile widziane. Wskażcie jedynie słuszny, Waszym zdaniem, kierunek. URLOOOOOP!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Koło Pułtuska są dobre miejscówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Są, ale chciałem coś mniejszego połowić jak Wy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Dzisiaj 2h spędziłem nad Narwią, od 19 do 21. Niestety na "0", ale takiej ilości aktywnych boleni dawno nie widziałem - aż się morda cieszyła. Fikały salta jak orki Pozdrawiam,malcz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Malcz namierzył więc pojechałem złowić Edytowane 8 Czerwca 2019 przez olo86 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Ustawiłem się dzisiaj na upatrzone bolenie, a te cholery weszły tak głęboko w zielsko, że nie dało się ich niczym wyprosić. Za to okazało się, że nowa "boleniówka" cieszy się zainteresowaniem okoni. Trzy sztuki zagryzły, jeden do pokazania. Wczoraj jeszcze boleń też na prototyp. Jeśli się dzisiaj wyrobię z malowaniem woblerów to jeszcze zrobię jakąś popołudniówkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 A te bolenie to tak z brzegu dostępne czy raczej pływadłowo? Nie to żebym miał czas się wybrać. Bardziej przyszłościowo pytam Dzisiaj 2h spędziłem nad Narwią, od 19 do 21. Niestety na "0", ale takiej ilości aktywnych boleni dawno nie widziałem - aż się morda cieszyła. Fikały salta jak orki Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ja byłem z buta i wyzerowałem, Olo na pontonie i złowił. Ale da się spokojnie z brzegu, tylko trzeba znaleźć sposób. Ja przez 2h nie ogarnąłem tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 U mnie dzisiaj sandacz, ale krótki, potem jak słońce zaszło atak komarów, nawet mugga nie pomagała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 W zeszłym tygodniu cztery dni spędziłem nad Narwią, wyniki raczej słabe Na kilkanaście złowionych rybek dwa okonie miały wymiar (w tym jeden już niezły 34cm) a chodziłem ze spinem codziennie, czasem dwie rundy na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Chyba trzeba będzie jeszcze poczekać, może jak się trochę ochłodzi. Dzisiaj od 5-8 rano tylko jeden pstryk, ale nie zdążyłem zaciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 W temacie Narwianym - wczoraj 11 bolków, 4 okonie, klen i szczupak. Ryby ewidentnie zarly. Dziś już slabiej- 3 bolki i 2 klenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Na którym odcinku łowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi